ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ:Τα δεδομένα με Ουάρντα και τα Εμιράτα

EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ περιμένει προτάσεις για την παραχώρηση του Ουάρντα αν και για την ώρα τουλάχιστον δεν έχει δεχθεί κρούσεις από άλλες ομάδες, με τον παίκτη να δηλώνει έτοιμος να δείξει ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ.

Θαήταν ευχής έργο για τον ΠΑΟΚ όσα δήλωσε ο ατζέντης Αμπντουλάχ Μουράτ για ενδιαφέρον δύο ομάδων από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για τον Αμρ Ουάρντα να επιβεβαιωθούν.

Ο συγκεκριμένος ατζέντης δήλωσε πως η καριέρα του Ουάρντα στην Ευρώπη έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και ότι υπάρχει διέξοδος για τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ στα Εμιράτα, όπου δύο ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.

Ο ΠΑΟΚ κάνοντας χρήση έναν όρο στο συμβόλαιο του Ουάρντα το επέκτεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και έχει διασφαλίσει τα δικαιώματα του στον παίκτη σε περίπτωση που προκύψει ενδιαφέρον ομάδων για την απόκτηση του θα πρέπει να δώσει τη συγκατάθεση του.

Από την πλευρά του ο Ουάρντα δηλώνει χαρούμενος για την επέκταση του συμβολαίου του και έτοιμος να αποδείξει ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Ποιο θα είναι το μέλλον του στην Τούμπα δεν είναι ξεκάθαρο. Λογικά θα ξεκινήσει με την ομάδα προετοιμασία και τότε θα παρθούν και οι οριστικές εξετάσεις.

Σε περίπτωση πάντως που προκύψει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες είτε από τα Εμιράτα – κάτι που για την ώρα τουλάχιστον δεν επιβεβαιώνεται- είτε από αλλού, ο ΠΑΟΚ θα εξετάσει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο παραχώρησης του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ