ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα με Νίκολιτς

Chicago Fire's Nemanja Nikolic moves the ball against Orlando City during the second half of an MLS soccer match, Sunday, Oct. 6, 2019, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux)
Chicago Fire's Nemanja Nikolic moves the ball against Orlando City during the second half of an MLS soccer match, Sunday, Oct. 6, 2019, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux) AP

Τι ισχύει στην περίπτωση του 32χρονου σέντερ φορ, Νεμάγια Νίκολιτς, που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ και αναζητά ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Νεμάγια Νίκολιτς είχε απασχολήσει τον ΠΑΟΚ και πέρυσι τέτοιο καιρό όταν ο Δικέφαλος αναζητούσε λύσεις για να καλύψει το κενό του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ο Ούγγρος, με σερβική καταγωγή, συμπαίκτης του Πρίγιοβιτς στη Λέγκια, επανέρχεται στο προσκήνιο για τους πρωταθλητές, έχοντας μείνει ελεύθερος από τους Σικάγο Φάιρ έχοντας σκοράρει στο MLS 56 γκολ σε 104 παιχνίδια.

Ο ΠΑΟΚ αναζητά ενίσχυση στην επίθεση, μετά την σχετική εισήγηση του Αμπέλ Φερέιρα και ο 32χρονος επιθετικός είναι στη λίστα με τους παίκτες που ενδιαφέρουν. Το θέμα είναι αν και κατά πόσο είναι προχωρημένες οι συζητήσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον και από την Αγγλία αλλά και την Τουρκία.

Με τα δεδομένα που ισχύουν στον ΠΑΟΚ μοιάζει δύσκολο να προχωρήσει ο Δικέφαλος σε μια τέτοιου είδους μεταγραφή, έστω και αν αφορά ελεύθερο παίκτη, χωρίς προηγούμενα να προηγηθεί παραχώρηση.

Το σίγουρο είναι ότι οι τελευταίες ημέρες των μεταγραφών αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον στον ΠΑΟΚ που για την ώρα ούτε έχασε, ούτε απέκτησε κάποιον παίκτη στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.

AP Photo/John Raoux

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ