ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για το νέο αθλητικό διευθυντή

EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο ρόλος του νέου αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ στον προγραμματισμό, το πλαίσιο των καθηκόντων του και η εκμετάλλευση της υπεραξίας των ποδοσφαιριστών που ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας.

Το θέμα του νέου αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ απασχολεί τη διοίκηση και την οικογένεια Σαββίδη εδώ και καιρό. Στην πραγματικότητα ο τωρινός τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου, Μάριο Μπράνκο είχε περιορισμένα καθήκοντα από την στιγμή που στην αρχή της σεζόν υπέβαλε την παραίτηση του, αλλά τελικά παρέμεινε επειδή δεν βρέθηκε διάδοχη κατάσταση.

Ο Πορτογάλος αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ με το τέλος του συμβολαίου του, στις 30 Ιουνίου και ήδη οι αναζητήσεις για τον επόμενο αθλητικό διευθυντή είναι προχωρημένες.

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ

Σύμφωνα με το πλάνο των μεταγραφών που αποφασίστηκε να ισχύει από εδώ και πέρα στον ΠΑΟΚ ο ρόλος του αθλητικού διευθυντή είναι περισσότερο εκτελεστικός. Ο Ιβάν Σαββίδης ξεκαθάρισε το τοπίο στην ιεραρχία των μεταγραφών, δίνοντας περισσότερες ευθύνες στον προπονητή, Αμπέλ Φερέιρα και επισημοποιώντας τη θέση του μεγάλου του γιου, Γιώργου, ως διοικητικού υπεύθυνου της στρατηγικής που θα ακολουθείται σε αυτές.

Ο αθλητικός διευθυντής θα είναι αυτός που θα συνεργάζεται με τον προπονητή για την εξεύρεση των καλύτερων δυνατών λύσεων και προφανώς για την υλοποίηση του προγραμματισμού που θα ορίζεται από τις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας (Αμπέλ Φερέιρα) και θα έχει την έγκριση της διοίκησης (Γιώργος Σαββίδης).

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο θα κινείται ο νέος αθλητικός διευθυντής που σε σχέση με το Μάριο Μπράνκο θα πρέπει να έχει την ικανότητα να διαχειρίζεται καλύτερα από τον προκάτοχο του, την υπεραξία που δημιουργούν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Και αυτό διότι είναι δεδομένο ότι ο Δικέφαλος θα επενδύσει πολύ περισσότερο στην αξία των παικτών του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και θα προσπαθήσει να την εκμεταλλευτεί με παραχωρήσεις.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νέος αθλητικός διευθυντής που έχει ήδη εντοπιστεί, είναι απόλυτα ενημερωμένος για το «πρότζεκτ» του Δικεφάλου. Προέρχεται από το εξωτερικό και έχει στο βιογραφικό του τα στοιχεία που αναζητούν οι άνθρωποι του Δικεφάλου.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ: Ψάχνει τον αντί-Μαουρίσιο
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ