ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για Σταφυλίδη

Hoffenheim's Kostas Stafylidis plays during the German Bundesliga soccer match between Bayer Leverkusen and TSG 1899 Hoffenheim in Leverkusen, Germany, Saturday, Aug. 31, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Hoffenheim's Kostas Stafylidis plays during the German Bundesliga soccer match between Bayer Leverkusen and TSG 1899 Hoffenheim in Leverkusen, Germany, Saturday, Aug. 31, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Κώστας Σταφυλίδης ψάχνεται αφού δεν κατάφερε να καθιερωθεί στην Χοφενχάιμ. Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεταi για το ενδεχόμενο να αποχαιρετήσει τον Δημήτρη Γιαννούλη και τα σενάρια για επιστροφή του26χρονου μπακ στην Τούμπα φουντώνουν και πάλι.

Δημοσίευμα στην Γερμανία, επικαλούμενο όσα γράφονται κατά καιρούς στον ελληνικό Τύπο αναφέρεται στο ενδεχόμενο επιστροφής του Κώστα Σταφυλίδη στον ΠΑΟΚ. Τα δεδομένα που αναφέρονται σε αυτό έχουν κυρίως να κάνουν με την θέση του Έλληνα ακραίου αμυντικού. Ότι δηλαδή δεν κατάφερε να καθιερωθεί στην Χοφενχάιμ και πως παρά το γεγονός ότι ο Ζούμπερ, ο βασικός αριστερός μπακ της γερμανικής ομάδας δεν θα είναι στο κάδρο της, την επόμενη σεζόν, πάλι ως εναλλακτική λύση θα υπολογίζεται.

Όλα αυτά δείχνουν ότι ο Σταφυλίδης δεν είναι ικανοποιημένος από το χρόνο συμμετοχής που έχει στη Χοφενχάιμ και είναι λογικό να εξετάζει τις εναλλακτικές του, έστω και αν έχει συμβόλαιο σε ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Μπορεί η επιθυμία του παίκτη να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του- βρέθηκε άλλωστε να πρωταγωνιστεί ήδη σε ένα μεταγραφικό σενάριο με το ενδιαφέρον που έδειξε για αυτόν η Τραμπζονσπόρ- να τον οδηγήσει σε επαναπατρισμό και επιστροφή στη Θεσσαλονίκη; Θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες που θα δημιουργηθούν.

Είναι δεδομένο ότι στον ΠΑΟΚ τον θεωρούν δικό τους παιδί και λογικά, όπως συνέβη πριν από μερικά χρόνια με το Βιεϊρίνια, κάποια στιγμή θα τον δουν να επιστρέφει στην Τούμπα.

Το θέμα είναι ο ΠΑΟΚ αναζητά αριστερό μπακ προκειμένου να είναι έτοιμος στο πιθανό ενδεχόμενο παραχώρησης του Δημήτρη Γιαννούλη που βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας των μεταγραφών του Δικεφάλου.

Ο Σταφυλίδης που έχει ήδη ξεκινήσει προετοιμασία με την ομάδα του, έχει έτσι και αλλιώς καλή επαφή με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, σε όλα τα επίπεδα χωρίς ωστόσο να προκύπτει ότι έχουν γίνει συζητήσεις με τον παίκτη για επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη.

Σε κάθε περίπτωση φαίνεται πως είναι προϋπόθεση για τον ΠΑΟΚ και στη θέση του αριστερού μπακ να γίνουν πρώτα παραχωρήσεις και στη συνέχεια κινήσεις ενίσχυσης. Στην περίπτωση του Γιαννούλη μάλιστα φαίνεται να υπάρχει στρατηγική που θέλει, τις εξελίξεις να τρέχουν μετά τις 26 Αυγούστου, μετά τον αγώνα που θα δώσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης στα προκριματικά του Champions League.

AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ