ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Συνεχίζουν ατομικό Βιεϊρίνια - Πέλκας

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ξεκίνησε με προβλήματα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Ατομικό για Βεϊρίνια και Πέλκα, μπήκαν κανονικά οι Καντουρί και Μαουρίσιο.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Αμπέλ Φερέιρα. Πέλκας και Βιειρίνια συνέχισαν θεραπείες ο πρώτος για τις ενοχλήσεις που έχει στους κοιλιακούς και ο αρχηγός του Δικέφαλου για τις ενοχλήσεις που έχει στο γόνατο.

Κανονικά προπονήθηκαν Ελ Καντουρί, Μαουρίσιο και Γιαννούλης με τον τελευταίο πάντως να μην υπολογίζεται για την Κυριακή λόγω της τιμωρίας για την αποβολή του στον αγώνα του κυπέλλου.

"Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι παίκτες του σήκωσαν μανίκια ενόψει της πρεμιέρας των Play Offs, που θα φέρει τον Δικέφαλο και πάλι αντιμέτωπο με τον Ολυμπιακό.

Το… μενού της Δευτέρας (09.03) είχε τα πάντα. Πρώτα τρέξιμο, μετά ασκήσεις φυσικής κατάστασης, στη συνέχεια rondo, παιχνίδι κατοχής με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες και οικογενειακό διπλό στο φινάλε.

Οι Δημήτρης Γιαννούλης , Ομάρ Ελ Καντουρί και Χοσέ Μαουρίσιο προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα. Ο Φερνάντο Βαρέλα βγήκε για πρώτη φορά στο γήπεδο μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Ξάνθη και δούλεψε ατομικά, όπως και οι Δημήτρης Πέλκας και Αντελίνο Βιεϊρίνια, που έκαναν και θεραπείες.

Την Τρίτη (10.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Μεσημβρίας στις 11:00", αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο Τύπου του ΠΑΟΚ.

ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ

Με τις δεδομένες απουσίες έξι ποδοσφαιριστών (Γιαννούλης, Ίνγκασον, Αουγκούστο είναι τιμωρημένοι, Βαρέλα, Κρέσπο, Ζαμπά τραυματίες) κάθε νέα απουσία είναι πολύ σημαντική. Ιδιαίτερα αν αυτή αφορά στο Βιεϊρίνια. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ που δεν αγωνίστηκε στον ημιτελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό λόγω των ενοχλήσεων στο γόνατο που υπέστη ρήξη χιαστών συνεχίζει να είναι εκτός κανονικών προπονήσεων.

Εφόσον αγωνιστεί θα δώσει τη δυνατότητα επιλογής στον προπονητή του για ένα από τα δύο άκρα της άμυνας σε έναν αγώνα όπου λείπουν τέσσερις αμυντικοί που θεωρούνται βασικοί και είναι σημαντικό για τον Αμπέλ Φερέιρα ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ