ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Συμφωνία με την Σταντάρ για πώληση του Καντουρί

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με την Σταντάρ Λιέγης για την παραχώρηση του Ομάρ Ελ Καντουρί.

Μετά τη συμφωνία με την Τουλούζ για την παραχώρηση του Ευθύμη Κουλούρη, ο ΠΑΟΚ τα βρήκε και με την Σταντάρ Λιέγης για τον Ομάρ Ελ Καντουρί.

Οι Βέλγοι επανήλθαν στις διαπραγματεύσεις με την ομάδα της Θεσσαλονίκης αποφασισμένοι να κλείσουν τη συμφωνία, έχοντας ως σύμμαχο στην προσπάθεια τους και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή που πίεζε για να γίνει δεκτή η πρόταση της Σταντάρ.

Ο ΠΑΟΚ κράτησε τις απαιτήσεις του στο 1.000.000 ευρώ και κάπου εκεί έφτασε, μαζί με κάποια μπόνους συμμετοχών και η προσφορά της Σταντάρ που κάνει δικό της τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό.

Το συγκεκριμένο ποσό είχε συμφωνηθεί και με την Πάρμα τον περασμένο Γενάρη ως ρήτρα εξαγοράς των δικαιωμάτων του Καντουρί που επιστρέφει στη χώρα που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

O Μαροκινός ολοκληρώνει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ με λίγες περισσότερες από 50 συμμετοχές στις οποίες μέτρησε 4 γκολ και 4 ασίστ. Η εντύπωση πάντως που αφήνει φεύγοντας είναι ότι δεν κατάφερε να προσφέρει όσα περίμεναν οι άνθρωποι του Δικέφαλου που τον έφεραν στην Τούμπα.

Το σίγουρο όμως είναι ότι ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές στους οποίους στήριζε πολλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου που βλέπει να φεύγει από την ομάδα του ένας ακόμη παίκτης τον οποίο θεωρούσε βασικό.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ