ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Συμφωνία με Μπράγκα για Φερέιρα

Braga's headcoach Abel Ferreira react during the Europa League round of 32 first leg soccer match against Marseille at the Velodrome stadium in Marseille, Thursday, Feb.15, 2018. (AP Photo/Claude Paris)
Braga's headcoach Abel Ferreira react during the Europa League round of 32 first leg soccer match against Marseille at the Velodrome stadium in Marseille, Thursday, Feb.15, 2018. (AP Photo/Claude Paris) AP

Ο Αμπέλ Φερέιρα θα είναι όπως όλα δείχνουν ο αντικαταστάτης του Ραζβάν Λουτσέσκου καθώς ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με την Μπράγκα για τον 40χρονο Πορτογάλο προπονητή της.

Οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με την Μπράγκα κράτησαν δύο ημέρες, ήταν επίπονες, αλλά όπως όλα δείχνουν το τέλος τους ήταν αίσιο για τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Η αντίσταση της πορτογαλικής ομάδας κάμφθηκε κι έτσι ο 40χρονος Πορτογάλος προπονητής ετοιμάζεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη για ν' αντικαταστήσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου (ο οποίος ανακοινώθηκε από την Αλ Χιλάλ) στην τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου.

Ο Φερέιρα ως ποδοσφαιριστής φόρεσε τις φανέλες των Πεναφιέλ, Γκιμαράες, Μπράγκα και Σπόρτινγκ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής των λιονταριών και το 2015 μετακινήθηκε στ' αντίστοιχα της Μπράγκα.

Στις 26 Απριλίου του 2017 διαδέχθηκε τον Ζόρζε Σιμάο στην πρώτη ομάδα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ