ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Συμφώνησε με τον Όλαφ Ρέμπε για τη θέση του τεχνικού διευθυντή

ΠΑΟΚ: Συμφώνησε με τον Όλαφ Ρέμπε για τη θέση του τεχνικού διευθυντή

Ο ΠΑΟΚ ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Όλαφ Ρέμπε και ο Γερμανός θα αναλάβει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας της Θεσσαλονίκης στη θέση του Μάριο Μπράνκο.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ είναι οριστικά ο Όλαφ Ρέμπε καθώς υπάρχει συμφωνία 100% ανάμεσα στους διοικούντες το σύλλογο και τον Γερμενό τεχνικό διευθυντή.

Ο Ρέμπε θα αναλάβει τη θέση του Μάριο Μπράνκο ο οποίος αποχωρεί. Ακόμα παραμένει άγνωστο αν η αλλαγή αυτή θα γίνει όταν ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του ή από τις επόμενες μέρες.

Ο 42χρονος Γερμανός έχει δουλέψει για αρκετά χρόνια στην Βόλφσμπουργκ - και την εποχή που αγωνιζόταν στους "λύκους" ο Βιεϊρίνια ενώ είναι ανενεργός από το Γενάρη του 2019 όταν και έληξε η συνεργασία του με την αγγλική Χάντερσφιλντ.

Η συμφωνία είναι για 2+1 χρόνια και οι δύο πλευρές εδώ και μέρες είχαν συνομιλήσει και είχαν φτάσει κοντά στη συμφωνία η οποία πλέον οριστικοποιήθηκε και έχουν πέσει οι υπογραφές.

Όσο για τον Μάριο Μπράνκο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως τον θέλει για sports director η Σπόρτινγκ, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από την Κύπρο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ