ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Συμφώνησε με Κοεντράο ο Δικέφαλος

Real's Fabio Coentrao fights for the ball with Dortmund's Jonas Hofmann during a Champions League quarterfinal first leg soccer match between Real Madrid and Borussia Dortmund at the Santiago Bernabeu   stadium in Madrid, Spain, Wednesday April 2, 2014. (AP Photo/Paul White)
Real's Fabio Coentrao fights for the ball with Dortmund's Jonas Hofmann during a Champions League quarterfinal first leg soccer match between Real Madrid and Borussia Dortmund at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday April 2, 2014. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να πυροδοτήσει τη "βόμβα" με τον Φάμπιο Κοεντράο, αφού οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια. Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ έρχεται την Παρασκευή (19/7) στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί το deal.

Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος ήρθε σε συμφωνία με τον Φάμπιο Κοεντράο και ο 31χρονος αριστερός μπακ έρχεται την Παρασκευή (19/7) στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθεί το μεγάλο deal.

Ο Αμπέλ Φερέιρα ήθελε όσο τίποτα άλλο τον συμπατριώτη του και εκείνος αναζητούσε ένα φιλόδοξο πρότζεκτ όπως του ΠΑΟΚ. Οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια και πλέον απομένει ο παίκτης να έρθει στην Ελλάδα, να περάσει από εξετάσεις και στη συνέχεια να βάλει την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα είναι πιθανότατα διετούς διάρκειας.

Ο Κοεντράο έμεινε ελεύθερος από την Ρίο Άβε. Από την ομάδα, δηλαδή, από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του. Το 2007 πήγε στην Μπενφίκα, στην οποία έμεινε μέχρι το 2011 μεσολαβούντων των δανεισμών σε Νασιονάλ, Σαραγόσα και Ρίο Άβε.

Η Ρεάλ Μαδρίτης τον αγόρασε από τη Μπενφίκα αντί 30.000.000 ευρώ και το 2015 τον παραχώρησε δανεικό στη Μονακό και στη Σπόρτινγκ το 2018. Πέρυσι έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Μαδρίτης κι επέστρεψε στη Ρίο Άβε, έχοντας ως συμπαίκτη (όπως και στα λιοντάρια) τον νυν κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο.

AP Photo/Paul White

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ