ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Συλλέκτες βραβείων Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια

ΣΤΟ ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟΚ - ΣΤΕΑΟΥΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)
Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, ΠΑΟΚ (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αναδείχθηκε για μια ακόμη φορά “player of the month” και ο Αντρέ Βιεϊρίνια βραβεύτηκε για τη "φωτοβολίδα" στην Τρίπολη.

Βιεϊρίνια και Πασχαλάκης παρέλαβαν τα βραβεία τους. Ο πρώτος για το γκολ που πέτυχε με απευθείας εκτέλεση φάουλ στην Τρίπολη, το οποίο άνοιξε το δρόμο για τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ και ο Έλληνας γκολκίπερ ως ο MVP του Δικέφαλου για το Γενάρη.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ μιλώντας για το βραβείο του τόνισε πως θέλει να συνεχίσει να σκοράρει για να βοηθήσει την ομάδα του να κατακτήσει το μεγάλος της στόχο που είναι το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος:

Εάν είχε σκεφτεί τις ομοιότητες με το φάουλ του τελικού κυπέλλου στο ΟΑΚΑ:
"Όχι δεν το είχα σκεφτεί τι λεπτό ήταν. Στο μυαλό μου ήταν μόνο να βάλω το γκολ και να κερδίσει η ομάδα".

Εάν καταλαβαίνεις την σιγουριά των συμπαικτών σου:
"Είναι ωραίο να έχουν εμπιστοσύνη σε μένα. Το βλέπουν και οι συμπαίκτες μου μέσα στην προπονήσεις. Το ξέρει και ο «Πάσχα» που είναι δίπλα μου και έχει πληρώσει πολλούς καφέδες μέσα στην χρονιά".

Εάν ήταν το πρώτο βήμα και για επόμενα γκολ που ήρθαν με Πανιώνιο και Ολυμπιακό:
"Μακάρι να συνεχίσω έτσι. Το σημαντικό είναι να πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Να παίρνουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και έτσι να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος".

Για τον Πασχαλάκη που πήρε το βραβείο του καλύτερου παίκτη για τον Ιανουάριο:
"Έχει έρθει πολλές στο σπίτι μου μαζί με άλλους παίκτες και όταν λέμε να μαζέψουμε τα παιδιά μας ένας από αυτούς είναι ο ίδιος ο Αλέξανδρος. Είναι σημαντικό να έχεις έναν τέτοιο "τρελό" μέσα στην ομάδα. Πάντα μπορεί να σε ανεβάσει σε μία προπόνηση, ακόμα και να μην έχεις όρεξη όταν φτάνεις στην προπόνηση, σε κάνει να την αποκτήσεις μέσα σε αυτή".

Για την Κ19 και πώς είδε τους νέους παίκτες του ΠΑΟΚ κόντρα στην Τότεναμ:
"Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, είναι πάντα δίπλα στην ομάδα είτε στην Κ19 είτε στην ανδρική ομάδα. Τα παιδιά για πρώτη φορά έπαιξαν σε μία τέτοια Τούμπα. Εμείς που τους είδαμε από την κερκίδα, είδαμε πολλά θετικά δείγματα και το καλοκαίρι περιμένω πολλά από αυτά τα παιδιά μαζί μας στην προετοιμασία".

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: «ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΝΙΚΕΣ»

Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στις δικές του δηλώσεις τόνισε πως ο στόχος του είναι να βοηθά την ομάδα του να παίρνει τις νίκες.

Όσα είπε ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου:

Εάν θυμάται την στιγμή της εκτέλεσης του φάουλ από τον Βιεϊρίνια μέσα στην Τρίπολη και την έφεση του αρχηγού του ΠΑΟΚ στις στημένες φάσεις:

"Μετά από εκείνο το παιχνίδι το θυμάμαι γιατί είχα δηλώσει ότι έχει ποδάρες ο αρχηγός. Σε κάθε τέτοια φάση του φωνάζω "Αντρέ πήγαινε". Είναι σημαντικό που τον έχουμε και έτσι έχουμε μία μόνιμη απειλή στην αντίπαλη εστία. Ακόμα και να μην πάει η μπάλα, ο αντίπαλος τερματοφύλακας ξέρει ότι θα έχει μία δύσκολη στιγμή όταν ο Αντρέ στήνει την μπάλα".

Για το βραβείο που πήρε για ακόμα μία φορά από τον κόσμο της ομάδας και τι σημαίνει για εκείνον:
"Το βραβείο μπορεί να σημαίνει πολλά, αλλά μπορεί να μην σημαίνει και πολλά. Το σημαντικότερο για μένα είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι που παίζουμε και να φτάσουμε στη νίκη. Είτε είναι με 1-0 είτε με περισσότερα γκολ, αυτό που θέλουμε είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι και κάνω ότι μπορώ για αυτό".

Εάν θυμάται εκείνες τις αποκρούσεις στην Τρίπολη και ποια ήταν η πιο δύσκολη:
"Πιστεύω ότι το πιο δύσκολο είναι διπλή απόκρουση, γιατί στην πρώτη ευκαιρία δεν είχα καλό οπτικό πεδίο".

Πώς είδε την Κ19 του ΠΑΟΚ κόντρα στην Τότεναμ σε μία γεμάτη Τούμπα το απόγευμα της Τρίτης:
"Εγώ ενθουσιάστηκα με την δουλειά της ομάδας και του Πάμπλο Γκαρσία. Τα παιδιά έπαιξαν για μία ώρα με παίκτη λιγότερο, αλλά αυτό δεν φόβισε τους δικούς μας παίκτες. Ήμασταν καλύτεροι από την Τότεναμ, παρότι δεν κάναμε πολλές φάσεις. Τα παιδιά έδειξαν ότι μπορούν να έχουν ένα λαμπρό μέλλον και αυτό πιστεύω και εγώ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ