ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Συγκοινωνούντα δοχεία οι υποθέσεις Χατσερίντι, Βαρέλα, Ίνγκανσον

ΠΑΟΚ: Συγκοινωνούντα δοχεία οι υποθέσεις Χατσερίντι, Βαρέλα, Ίνγκανσον

Τα δεδομένα στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ μετά την ανανέωση του Κρέσπο και πώς επηρεάζονται μεταξύ τουςοι περιπτώσεις των στόπερ.

Ο ΠΑΟΚ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Σβέριρ Ίνγκανσον για να ενισχύσει το κέντρο της άμυνας του την ώρα που υπάρχουν ανοικτά ζητήματα στο μέτωπο με τα στόπερ. Η υπόθεση του Ισλανδού, εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό από αυτή του Εβγκέν Χατσερίντι και μπορεί να επηρεάσει και το θέμα της ανανέωσης του Φερνάντο Βαρέλα.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά... Αποτελεί γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ ασχολείται σοβαρά με τον Ίνγκασον, παρά το γεγονός ότι ο 25χρονος στόπερ κοστολογείται από την Ροστόφ στα 4 εκατομμύρια ευρώ. Το γεγονός ότι η ρωσική ομάδα με την οποία είχε ασχοληθεί διοικητικά ο Ιβάν Σαββίδης πριν την εμπλοκή του με τους "ασπρόμαυρους" και ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα ένας από τους βασικούς χορηγούς της ομάδας είναι ενθαρρυντικό στο πεδίο των διαπραγματεύσεων που αναγκαστικά θα προκύψουν.

Ο ισχυρός άνδρας του "δικεφάλου" γνωρίζει τους ανθρώπους της Ροστόφ και μπορεί να βρει τους κατάλληλους διαύλους επικοινωνίας μαζί τους για να φροντίσει το θέμα της αποζημίωσης του κλαμπ σε όλα τα επίπεδα.

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΤΣΕΡΙΝΤΙ

Από την άλλη πλευρά μοιάζει τραβηγμένο να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ στην απόκτηση ενός ακόμη στόπερ επιπέδου Ίνγκανσον, την ώρα που ήδη ξοδεύει από το μπάτζετ του ένα ποσό που φτάνει στο 1,3 εκατομμύρια ευρώ για τον Εβγκέν Χατσερίντι, που μάλιστα δεν υπολογίζεται. Ο ομογενής κεντρικός αμυντικός έχει ενημερωθεί αλλά κυρίως έχει αντιληφθεί ότι θα πρέπει να βρει ομάδα για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρόταση από ομάδα που θέλει να αποκτήσει τον Χατσερίντι και μάλιστα δίνει και οικονομικά ανταλλάγματα για να εξαγοράσει τα δικαιώματα του με την οποία το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών.

Αυτή η εξέλιξη μοιάζει ιδανική για τον ΠΑΟΚ και αν οριστικοποιηθεί του δίνει τη δυνατότητα να κοιτά στόπερ που η αξία τους, σύμφωνα με την ομάδα που τους δεσμεύει φτάνει στα 4 εκατομμύρια ευρώ όπως συμβαίνει με τον Ίνγκανσον.

Ο ΙΝΓΚΑΝΣΟΝ ΑΣΚΕΙ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΡΕΛΑ

Από την άλλη πλευρά υπάρχει ανοικτό το θέμα της ανανέωσης του Φερνάντο Βαρέλα. Ο 31χρονος που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι δεν έχει ακόμη συμφωνήσει να ανανεώσει το συμβόλαιο του, έχοντας μεγαλύτερες απαιτήσεις από αυτές που είναι διατεθειμένος να του καλύψει ο ΠΑΟΚ.

Το γεγονός ότι ο "δικέφαλος" έχει στο μεταγραφικό του στόχαστρο έναν ποδοσφαιριστή με τα ίδια πάνω κάτω χαρακτηριστικά με τα δικά του και παρόμοιο τρόπο παιχνιδιού και μάλιστα έξι χρόνια νεότερο είναι λογικό να του δημιουργεί πίεση.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να τον κρατήσει και παρά τη μεγάλη απόσταση που υπάρχει μέχρι τώρα στις μεταξύ τους διαπραγματεύσεις, σε καμία περίπτωση δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια του. Ίσως ο 31χρονος στόπερ βάλει νερό στο κρασί του, βλέποντας πως ο ΠΑΟΚ κινείται δυναμικά και δείχνει διάθεση να ανανεώσει τους παίκτες που αγωνίζονται στο κέντρο της άμυνας του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ