ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Συγκινημένος στη συνέντευξη Τύπου ο Λουτσέσκου

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου για πρώτη φορά άφησε τον εαυτό του ελεύθερο στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και δεν έκρυψε τη συγκίνηση του για το σπουδαίο επίτευγμα του ΠΑΟΚ με την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, τον οποίο τον είχαμε συνηθίσει αρκετά σκληρό αυτά τα δυο χρόνια, αλλά στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα με δυσκολία κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

Το αήττητο πρωτάθλημα ήταν ένας στόχος που μπήκε για τον ΠΑΟΚ στη πορεία του πρωταθλήματος και η επίτευξη αυτού του σπουδαίου επιτεύγματος έφερε τη συγκίνηση του Ρουμάνου τεχνικού. Ανάμεσα στα λεγόμενα του ο Λουτσέσκου αρκετές φορές κόμπιασε λόγω της συγκίνησης.

«Είναι απίστευτο…. Αρχίζουμε να το καταλαβαίνουμε. Και είμαι πολύ περήφανος για όλους τους ανθρώπους με τους οποίους δούλεψα. Τους παίκτες, τους συνεργάτες μου, τους φροντιστές, τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Όλους. Όλους τους ανθρώπους που είναι μαζί μας αυτά τα δυο χρόνια. Μπορεί άλλες φορές να παίξαμε καλά, ή λιγότερο καλά, αλλά ήμασταν πάντα ενωμένοι, πάντα συγκεντρωμένοι. Όταν όλοι τελειώσουμε την καριέρα μας, θα λέμε σε όλους πως σε μια χώρα στο ποδόσφαιρο, κάναμε κάτι σημαντικό».

Για το αήττητο πρωτάθλημα και το παιχνίδι «κλειδί» στη πορεία προς τον τίτλο:
«Το καταλαβαίνετε πολύ καλά… Φαίνεται νομίζω. Αυτό δε σημαίνει πως δεν ήμαστε συγκεντρωμένοι για τον τελικό. Ξέρετε πολύ καλά το σημαίνει για μας και το κύπελλο. Όμως εμείς κατακτήσαμε το πρωτάθλημα αήττητοι, σε μια επίδοση καλύτερη από αυτή που είχε πετύχει ο Παναθηναϊκός. Επειδή έχω μεγάλο πάθος για το ποδόσφαιρο, θεωρώ πως αυτή η χρονιά είναι η πιο σημαντικό της ζωής μου».

Για τον επόμενο στόχο του ΠΑΟΚ:
«Θα πρέπει να ηρεμήσουμε. Να ηρεμήσουμε και να πάμε στον τελικό. Ας πάμε σε αυτό και μετά θα μπει και το πλάνο της νέας σεζόν. Όσο για την πιο σημαντική στιγμή ήταν η νίκη μας στο «Καραϊσκάκης». Σε εκείνο το ματς δεν είχαμε δικαίωμα λάθους διότι έπρεπε να περάσουμε τον Ολυμπιακό, έχοντας ξεκινήσει με το -2. Πήραμε μεγάλη αυτοπεποίθηση και η θέλησή μας να κατακτήσουμε ξανά το πρωτάθλημα στον αγωνιστικό χώρο, ήταν τόσο μεγάλη που τίποτα δεν μπόρεσε να μας σταματήσει. Όσα συνέβησαν πέρυσι, ίσως μας έδωσαν ένα αίσθημα εκδίκησης, αλλά η ουσία είναι πως ό,τι και ν είχαμε στο μυαλό μας, το διαχειριστήκαμε με τέτοιο τρόπο ώστε να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι».

Για το ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού σε άδειες κερκίδες, επισημαίνοντας:
«Το ποδόσφαιρο είναι για τους φιλάθλους. Δεν είναι δική μου ευθύνη να πάρω τις αποφάσεις. Εγώ είμαι υπεύθυνος για όσα γίνονται εντός γηπέδου, και γι’ αυτό μιλάω και για το πόσο καλό είναι να βλέπω φιλάθλους στις κερκίδες».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ