ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Σύνθημα αντεπίθεσης από Ιβάν Σαββίδη

ΠΑΟΚ: Σύνθημα αντεπίθεσης από Ιβάν Σαββίδη
EUROKINISSI

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ σε επικοινωνία με τους παίκτες τηςομάδας έδωσε επιπλέον κίνητρο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αλλά και την πορεία του στα πλέι οφ.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Κυριακή τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα των πλέι οφ έχοντας στο μυαλό του ότι σε περίπτωση νίκης η διαφορά από τους ερυθρόλευκους θα μειωθεί στους 4 βαθμούς.

Το κλίμα που επικρατεί στην Τούμπα είναι ότι η ομάδα θα πρέπει να λειτουργήσει με βάση τη βαθμολογία που διαμορφώθηκε στο χορτάρι και όχι με την τιμωρία των -7 βαθμών.

Το είπε άλλωστε και ο Ιβάν Σαββίδης στην πιο πρόσφατη επικοινωνία που είχε, μέσωskypeμε τους παίκτες. Ούτε λίγο ούτε πολύ ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου τους ξεκαθάρισε πως εφόσον καταφέρουν να καλύψουν την διαφορά των -7 από την πρώτη θέση στη διάρκεια των πλέι οφ και ανεξάρτητα από ότι είναι δυνατόν να προκύψει από τοCAS, ο ίδιος θα θεωρήσει ότι η χρονιά είναι επιτυχημένη.

"Αν καλύψετε το -7 για μένα θα είστε πρωταθλητές και θα αμειφθείτε ανάλογα" είπε στους παίκτες του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης που και την σεζόν 2018-19 έδωσε πριμ κατάκτησης του πρωταθλήματος στην ομάδα παρά το γεγονός ότι τερμάτισε 2ηεξαιτίας των τιμωριών που της επιβλήθηκαν.

Στη συζήτηση του Ιβάν Σαββίδη με τους παίκτες τονίστηκε από την πλευρά του προέδρου του ΠΑΟΚ η ικανοποίηση του για το γεγονός ότι προέκυψε σχετικά εύκολα συμφωνία για τις μειώσεις των συμβολαίων.

Από κοινού ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου και οι ποδοσφαιριστές κατέληξαν ότι ο ΠΑΟΚ θα παλέψει για το καλύτερο δυνατόν στα πλέι οφ, χωρίς να σκέφτονται όσα γίνονται στις δικαστικές αίθουσες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ