ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ στους φιλάθλους του: "Μην πάτε Αγρίνιο"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε από τους οπαδούς του την εφαρμογή της απόφασης του υφυπουργείου για την αποφυγή τιμωρίας. Το παλεύει ο Μπίσεσβαρ για το Αγρίνιο.

Η απόφαση του υφυπουργείου αθλητισμού για την απαγόρευση μετακίνησης φίλων του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο έκανε την ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ να προχωρήσει σε ανακοίνωση - προτροπή στους φιλάθλους της για αποδοχή της απόφασης ώστε να μην βρεθούν στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους πως σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου αθλητισμού, μετά την πρόταση της τοπικής αστυνομικής διεύθυνσης, απαγορεύεται η μεμονωμένη και η οργανωμένη μετακίνηση για τον αγώνα εναντίον του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρακαλεί τους φιλάθλους της να σεβαστούν την απόφαση αυτή για την αποφυγή οποιασδήποτε τιμωρίας».

ΚΡΙΣΙΜΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ

Ο ΠΑΟΚ μετράει ήδη την απώλεια του Δημήτρη Πέλκα για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στη μύτη.

Ωστόσο, αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο.

Αισθάνεται, όμως, καλύτερα και στην προπόνηση της Παρασκευής (26/1) θα δοκιμάσει να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς.

Εξάλλου, πρόγραμμα αποφόρτισης και ειδικής διαχείρισης έκανε ο Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος λόγω του τραυματισμού του Πέλκα «αναγκάστηκε» ν’ αγωνιστεί μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από τη σταδιακή επανένταξη στους αγώνες στην οποία υπολόγιζε το τεχνικό και το ιατρικό τιμ.

Την Πέμπτη (25/1) όσοι αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Ατρόμητο ακολούθησαν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι δούλεψαν στη κυκλοφορία της μπάλας και τη φυσική κατάσταση.

Την Παρασκευή (26/1) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 16:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ