ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στον αέρα ο Καντουρί μετά την εμπλοκή με Στανταρ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Η διαφωνία στο οικονομικό προκάλεσε εμπλοκή στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Σταντάρ Λιέγης και πλέον ο Ομάρ Ελ Καντουρί που έδειξε για μια ακόμη φορά έντονες τάσεις φυγής, ψάχνει και αλλού προτάσεις.

Ο Μαροκινός περίμενε την ειδοποίηση των ανθρώπων της Σταντάρ για να ταξιδέψει στη Λιέγη να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Αυτό που προκάλεσε την εμπλοκή στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του ήταν το γεγονός ότι οι Βέλγοι του πρότειναν την τελευταία στιγμή μειωμένες αποδοχές και έτσι έχει παγώσει η μετακίνηση του.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ο ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή είναι κυριολεκτικά στον αέρα, αφού όχι μόνο είχε προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις του με τους Βέλγους αλλά πίεσε και τον ΠΑΟΚ να δεχθεί την προσφορά της Σταντάρ κάτι που τελικά συνέβη.

Ο Καντουρί έδειξε, όπως και το Γενάρη, έντονες τάσεις φυγής που δείχνουν ότι το μυαλό του είναι περισσότερο από όλα στην αποχώρηση του από την Τούμπα, παρά το γεγονός ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Αρχικά όσο το θέμα της Σταντάρ παραμένει «παγωμένο» και δεν υπάρχει πρόταση από άλλη ομάδα για την παραχώρηση του θα πρέπει να συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις του Δικέφαλου, που ξεκινούν την Τετάρτη, εκτός και αν ζητήσει ειδική άδεια.

Ο ΠΑΟΚ που πείστηκε να αποδεχθεί την πρόταση των Βέλγων έχει οριοθετήσει στο 1 εκατομμύριο ευρώ τις απαιτήσεις του για τον ποδοσφαιριστή και θα περιμένει, όπως και ο παίκτης, άλλες προτάσεις.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Προς "ναυάγιο" η μεταγραφή του Καντουρί στη Σταντάρ Λιέγης
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ