ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στο χειρουργείο ο Ραζβάν Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Στο χειρουργείο ο Ραζβάν Λουτσέσκου

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου θα υποβληθεί σήμερα σε χειρουργική επέμβαση στον ώμο και θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη για λίγες ημέρες ακόμη.

Την ώρα που οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ αναχωρούν ο ένας μετά τον άλλο για τις πατρίδες του ξεκινώντας τις καλοκαιρινές διακοπές τους, ο Ραζβάν Λουτσέσκου παραμένει στη Θεσσαλονίκη.

Σήμερα (14/5) είναι προγραμματισμένη η επέμβαση που χρειάζεται να κάνει ο προπονητής του Δικέφαλου, για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον ώμο και θα τον κρατήσει στην Ελλάδα και τις επόμενες ημέρες.

Μέσα σε αυτό το διάστημα θα πραγματοποιηθούν και οι απαραίτητες συσκέψεις που θα αφορούν στον προγραμματισμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

ΣΤΗ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ Ο ΜΙΡΤΣΕΑ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ

Τα σενάρια πάντως που πριν από μερικούς μήνες ήθελαν τον προπονητή του ΠΑΟΚ να αναλαμβάνει, σε συνεργασία με τον πατέρα του Μιρτσέα, την Μπεσίκτας έχουν ήδη καταρριφθεί τουλάχιστον σε ότι αφορά τον ίδιο. Νέα δημοσιεύματα στην Τουρκία και τη Ρουμανία αναφέρουν ότι ο Μιρτσέα Λουτσέσκου θα είναι ο προπονητής της ομάδας της Κωνσταντινούπολης και πως η πρόσληψη του θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ