ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στο σημείο μηδέν ο Δικέφαλος

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η κατάσταση στον ΠΑΟΚ μοιάζει μη αναστρέψιμη, με τον Αμπέλ Φερέιρα και τους παίκτες του να δείχνουν ότι δεν μπορούν να αντιδράσουν για να αλλάξουν τα πράγματα και μοιρολατρικά περιμένουν το τέλος τηςσεζόν.

Ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει πλέον στο σημείο μηδέν και φαίνεται πως δεν μπορεί να αναστρέψει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μετά τις συνεχόμενες γκέλες και τις κακές εμφανίσεις. Με τρία παιχνίδια να απομένουν μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, εκτός έδρας με Ολυμπιακό και ΑΕΚ και με τον Άρη στην Τούμπα, θα πρέπει να γίνουν πράγματα και θαύματα για να καταφέρει ο ΠΑΟΚ να περισώσει κάτι από τη φετινή χρονιά. Το κακό είναι ότι αυτή η ομάδα έχει χάσει από καιρό την πίστη της.

ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ Ο ΦΕΡΕΪΡΑ

Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει χάσει πλέον και τα τελευταία του στηρίγματα στην ομάδα. Τα αποδυτήρια δεν τα είχε κερδίσει ποτέ, ωστόσο φαίνεται πως πλέον δεν πιστεύει κανείς ότι μπορεί να βρει τρόπους και πολύ περισσότερο να εμπνεύσει την ομάδα του.

Ολοένα και περισσότερο και παρά τα ελαφρυντικά για τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Πορτογάλος από την πρώτη του ημέρα στον ΠΑΟΚ (τραυματισμοί και απουσίες σημαντικών ποδοσφαιριστών, το γεγονός ότι δεν στηρίχθηκε μεταγραφικά) και για τα οποία ο ίδιος δήλωσε πως μπορεί να γράψει ολόκληρο βιβλίο καταλογίζονται ευθύνες στον 42χρονο τεχνικό για την εικόνα του Δικεφάλου. Και αυτές αφορούν τα πάντα, από το τρόπο προπόνησης και εκγύμνασης των ποδοσφαιριστών μέχρι και τη διαχείριση του ρόστερ.

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Το θέμα είναι ότι δεν είναι μόνο ο Πορτογάλος που τα…ακούει μετά από κάθε γκέλα αλλά συνολικά η ομάδα με τους ποδοσφαιριστές να μην αποφεύγουν τις αποδοκιμασίες.

Και το γεγονός ότι οι ίδιοι ποδοσφαιριστές ήταν αυτοί που πέρυσι κατέκτησαν το πρώτο νταμπλ στην ιστορία του Δικεφάλου δεν ελαφρύνει καθόλου τη θέση τους. Η αλήθεια είναι ότι οι οπαδοί περιμέναν περισσότερα από τους παίκτες στο γήπεδο και βλέπουν ότι δεν υπάρχει αντίδραση από την πλευρά τους για να αντιστραφεί η κατάσταση.

ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ "ΜΙΚΡΟΙ" ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Μέσα σε αυτό το κλίμα ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί ούτε να ευχαριστηθεί το γεγονός ότι "μπαίνουν" στην ομάδα νεαροί ποδοσφαιριστές όπως ο Χρήστος Τζόλης και ο Γιάννης Μιχηαλίδης. Ο τελευταίος ξεκίνησε βασικός για πρώτη φορά στα πλέι οφ, ήταν πολύ καλός στα ανασταλτικά του καθήκοντα και προσπάθησε να βοηθήσει με τα καλά χτυπήματα που έχει με το αριστερό του πόδι και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του Δικεφάλου.

Ο αρχηγός της πρωταθλήτριας Κ-19 του ΠΑΟΚ δείχνει ότι είναι έτοιμος εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν να κάνει το βήμα παραπάνω στην πρώτη ομάδα, ωστόσο είναι μάλλον άτυχος γιατί μπαίνει στην ομάδα σε μια περίοδο πολύ δύσκολη για αυτήν.

Το σίγουρο είναι ότι από τις 20 Ιουλίου και μετά το τέλος της φετινής κάκιστης σεζόν για τον ΠΑΟΚ θα τρέξουν σημαντικές εξελίξεις για την επόμενη ημέρα στην Τούμπα. Και έτσι όπως κυλούν τα πράγματα οι ανατροπές θα είναι μεγάλες και σε όλα τα επίπεδα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ