ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στο δρόμο για την Ελλάδα ο Βέρνμπλουμ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Σουηδός μέσος, Πόντους Βέρνμπλουμ, είναι ο πρώτος από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη με το βλέμμα στην προετοιμασία.

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ ήδη έχει πάρει το δρόμο της επιστροφής από τις διακοπές του στην Ισπανία καθώς το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ τον περιμένει με ειδικό πρόγραμμα.

Πιο συγκεκριμένα ο 32χρονος Σουηδός κεντρικός μέσος, Πόντους Βέρνμπλουμ, θα περάσει από τεστ ετοιμότητας από το αποτέλεσμα των οποίων θα κριθεί και το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει στη διάρκεια της προετοιμασίας. Ο έμπειρος μέσος έχει ολοκληρώσει την αποθεραπεία του για τη ρήξη αχίλλειου τένοντα που υπέστη τον περασμένο Δεκέμβριο και θα ακολουθήσει την αποστολή του Δικεφάλου στην Ολλανδία.

Από τα αποτελέσματα των τεστ στα οποία θα υποβληθεί θα κριθεί και το πότε θα μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Μοιάζει δεδομένο ότι ο Βέρνμπλουμ θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα μήνα προσαρμογής για να βρεθεί στο επίπεδο των υπόλοιπων συμπαικτών του.

Ο χρόνος που θα απαιτηθεί μέχρι να φτάσει σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα θα κρίνει και το αν ο ΠΑΟΚ κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού μέσου με τα δικά του χαρακτηριστικά ή όχι. Για την ώρα πάντως ποδοσφαιριστής επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη αφήνοντας την οικογένειά του που τον αποχαιρέτησε σήμερα το πρωί.

Δείτε εδώ ανάρτηση της Νίνα Βέρνμπλουμ:

ΠΑΟΚ: Στο δρόμο για την Ελλάδα ο Βέρνμπλουμ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ