ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στο Άμστερνταμ ο Σαββίδης

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΑΓΙΑΞ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΑΓΙΑΞ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ιβάν Σαββίδης προσγειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (13/8) στο Άμστερνταμ και βρέθηκε στο ξενοδοχείο του ΠΑΟΚ, εμψυχώνοντας τους παίκτες του Δικεφάλου ενόψει της ρεβάνς με τον Άγιαξ για τον τρίτο προκριματικό του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ καλείται να κάνει το θαύμα στο Άμστερνταμ με αντίπαλο τον Άγιαξ (13/8, 21:30) - live από το Sport24.gr η εξέλιξη του ματς - στη ρεβάνς του 2-2 της Τούμπας και να προκριθεί στα playoffs του Champions League.

Στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας προσγειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης κι ο Ιβάν Σαββίδης. Ο πρόεδρος του Δικεφάλου λίγο μετά την άφιξή του στο Άμστερνταμ βρέθηκε στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η ομάδα και μίλησε με τους παίκτες προσπαθώντας να τους τονώσει ηθικά ενόψει της πολύ σπουδαίας, όσο και δύσκολης αναμέτρησης στη "Γιόχαν Κρόιφ Αρένα".

Ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται στο πλευρό του ΠΑΟΚ σε μία εκτός έδρας ευρωπαϊκή αναμέτρηση. Στη συνομιλία του με τον Αμπέλ Φερέιρα και τους παίκτες της ομάδας προσπάθησε να τους εμψυχώσει και να τους τονίσει ότι πρέπει να πιστέψουν στην πρόκριση.

P hoto credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ