ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στήριξη στον Μαουρίσιο από τον Βαρέλα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΟΣΤΕΜΠΕΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΟΣΤΕΜΠΕΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ) EUROKINISSI

Ο Φερνάντο Βαρέλα επισκέφτηκε τον Μαουρίτσιο στην Πορτογαλία, όπου βρίσκεται o Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση (PHOTOS).

Ο Μαουρίσιο βρίσκεται από την προηγούμενη εβδομάδα στην Πορτογαλία όπου, ίσως και αύριο θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση , από τον κορυφαίο ορθοπεδικό Ζοζέ Κάρλος Νορόνια για τη ρήξη χιαστού την οποία υπέστη στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ ήδη έχει ξεκινήσει επαφές για την αποθεραπεία που θα ακολουθήσει αμέσως μετά την επέμβαση και ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες με το φυσιοθεραπευτή Αντόνιο Γκασπάρ, με το σχόλιο «συγκεντρωμένος για να επιστρέψω στο παιχνίδι».

ΠΑΟΚ: Στήριξη στον Μαουρίσιο από τον Βαρέλα

Ο Μαουρίσιο δέχθηκε και επισκέψεις καθώς στην Πορτογαλία βρίσκεται και ο Φερνάντο Βαρέλα που δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφτεί το συμπαίκτη και να του συμπαρασταθεί. Η παρουσία του εκεί δείχνει και το πόσο δεμένα είναι τα αποδυτήρια του Δικέφαλου.

ΠΑΟΚ: Στήριξη στον Μαουρίσιο από τον Βαρέλα

Ο Βαρέλα μάλιστα δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του Δικέφαλου που ταξίδεψε στο Πόρτο όπου βρίσκεται ο Μαουρίσιο. Το ίδιο ταξίδι έκανε και ο Λέο Ζαμπά για να συναντηθεί με τον εκπρόσωπο του και δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφτεί το καθεδρικό ναό της πορτογαλικής πόλης

ΠΑΟΚ: Στήριξη στον Μαουρίσιο από τον Βαρέλα
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ