ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στην τελική ευθεία η επιστροφή του Βέρνμπλουμ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Πόντους Βέρνμπλουμ μετράει αντίστροφα για να επιστρέψει στη δράση, ενώ δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στη λίστα του ΠΑΟΚ για τους αγώνες με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η επιστροφή του Πόντους Βέρνμπλουμ στη δράση. Ο Σουηδός μέσος, που υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα τον Δεκέμβριο του 2018 στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα και μετράει αντίστροφα για να πατήσει ξανά γήπεδο.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο 32χρονος χαφ να να συμπεριληφθεί στη λίστα του ΠΑΟΚ για τους αγώνες με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους. Πρόκειται για μία πολύ ευχάριστη είδηση, καθώς ο Βέρνμπλουμ είναι ένας εξαιρετικός παίκτης που είναι ικανός να βοηθήσει σημαντικά τον Δικέφαλο στη μάχη που θα δώσει σε Ελλάδα και Ευρώπη, αφού διαθέτει εμπειρία από το κορυφαίο επίπεδο.

Η σημερινή ημέρα (16/08) έχει ξεχωριστή σημασία για τον Σουηδό, αφού συμπληρώνει ένα χρόνο ως παίκτης του ΠΑΟΚ. Μπορεί την πρώτη σεζόν να μην βοήθησε όσο θα ήθελε στην κατάκτηση του νταμπλ, αλλά φέτος είναι αποφασισμένος να έχει καταλυτικό ρόλο στην ομάδα, έχοντας την εμπιστοσύνη του Άμπελ Φερέιρα και προσφέροντας μία έξτρα λύση στη μεσαία γραμμή και πιο συγκεκριμένα στο "6".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ: Ο Ερυθρός Αστέρας θέλει δανεικό τον Ουάρντα
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ