ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στην τελική ευθεία για το ντέρμπι με Ολυμπιακό

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής (07/06, 19.30) απέναντι στον Ολυμπιακό με τον Αμπέλ Φερέιρα να ρίχνει το βάρος στην τακτική και τις στατικές φάσεις.

Το απόγευμα του Σαββάτου (06/06) θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (07/06, 19.30). Ο Αμπέλ Φερέιρα επιμένει να δουλεύει στην τακτική προσέγγιση του ντέρμπι και αυτό έκανε και στην σημερινή προπόνηση βάζοντας στο πρόγραμμα και στατικές φάσεις.

Νεότερα προβλήματα δεν έχουν προκύψει με τον Πορτογάλο να μην υπολογίζει στους τιμωρημένους Ίνγκασον, Γιαννούλη και στους τραυματίες Αουγκούστο, Ζαμπά και Κρέσπο.

"Στο τελικό στάδιο μπαίνει η προετοιμασία της ομάδας για το ντέρμπι της Κυριακής. Την Παρασκευή (05.06) ο Αμπέλ Φερέιρα δούλεψε με τους παίκτες του στις τελευταίες λεπτομέρειες του πλάνου για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Το πρόγραμμα της προπόνησης ήταν αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου ντέρμπι με τους Ερυθρόλευκους. Αρχικά είχαμε δουλειά στην κυκλοφορία της μπάλας, στη συνέχεια στις στατικές φάσεις και τα στημένα και στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Ο Αμπέλ Φερέιρα καταστρώνει τα σχέδιά του χωρίς να υπολογίζει στους τιμωρημένους Ίνγκασον , Γιαννούλη και τους τραυματίες Κρέσπο , Αουγκούστο , Ζαμπά .

Το Σάββατο (06.06) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 19:00" αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ