ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στην Εθνική Κροατίας ο Τσόλακ

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΟΝΙΟ ΤΣΟΛΑΚ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Tsolak/eurokinissi EUROKINISSI

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς, συμπεριέλαβε τον Αντόνιο Τσόλακ ο οποίος τις επόμενες ώρες αναμένεται να είναι και επίσημα παίκτης του ΠΑΟΚ στις κλήσεις του για τους αγώνες με Ελβετία, Σουηδία και Γαλλία τον Οκτώβριο.

Ο Αντόνιο Τσόλακ ο οποίος τις επόμενες ώρες αναμένεται να είναι και επίσημα παίκτης του ΠΑΟΚ θα επιστρέψει σύντομα στην Κροατία καθώς είναι στις κλήσεις της Εθνικής του ομάδας για τον φιλικό αγώνα με την Ελβετία και τα παιχνίδια με Σουηδία και Γαλλία για τοUEFANations League που ανακοινώθηκαν από τον ομοσπονδιακό της τεχνικό Ζλάτκο Ντάλιτς.

Ο Τσόλακ είχε κληθεί στην Εθνική του ομάδα και στα πρώτα της παιχνίδια για το Nations League με Πορτογαλία και Γαλλία αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε με τον Ντάλιτς πάντως να δηλώνει ότι τον υπολογίζει και να το αποδεικνύει και στις σημερινές κλήσεις του.

Τα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα για το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου και ο 27χρονος επιθετικός ενημερώθηκε για την κλήση του ενώ ρύθμιζε τις τελευταίες λεπτομέρειες για να υπογράψει στον ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ