ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στην αποστολή για Παναθηναϊκό ο Πέλκας, εκτός ο Μάτος

ΠΑΟΚ: Στην αποστολή για Παναθηναϊκό ο Πέλκας, εκτός ο Μάτος

Ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ για τον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό (12/2). Στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού είναι ο Πέλκας, εκτός τέθηκαν για λόγους τακτικής οι Μάτος και Ζίφκοβιτς.

Την Τετάρτη (12/2, 18:00) ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό στον επαναληπτικό του 2-0 της Τούμπας. Ο τεχνικός του Δικεφάλου, Αμπέλ Φερέιρα, ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το μεγάλο παιχνίδι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του τους Φερνάντο Βαρέλα και Δημήτρη Γιαννούλη που προπονήθηκαν κανονικά μετά τα χτυπήματα που δέχθηκαν στο ματς με τον ΟΦΗ.

Όσο για τον Πέλκα, προπονήθηκε κανονικά, πέρασε το τεστ ετοιμότητας και μπήκε κανονικά στην αποστολή. Ο Αμπέλ Φερέιρα άφησε εκτός τους Λέο Μάτος, Ζίφκοβιτς για λόγους τακτικής, όπως και τον Στοχ.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Παπαδόπουλο, Ροντρίγκο , Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλη, Μιχαηλίδη, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Αουγκούστο Μαουρίσιο, Μίσιτς, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Σφιντέρσκι και Άκπομ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ