ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στην αποστολή για Ολυμπιακό Τσιγγάρας και Τζόλης

UEFA YOUTH LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΝΤΥΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
UEFA YOUTH LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΝΤΥΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, ανακοίνωσε την αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με τον 20χρονο Χάρη Τσιγγάρα και τον 18χρονο Χρήστο Τζόλη να βρίσκονται στις επιλογές του. Εντός μετά από καιρό και ο Μίροσλαβ Στοχ.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα των playoffs της Super League 1 με τον Αμπέλ Φερέιρα να παίρνει στην αποστολή του Δικεφάλου μετά από πολύ καιρό τον Μίροσλαβ Στοχ, αλλά και δυο νεαρούς.

Τόσο ο Χάρης Τσιγγάρας (20 ετών, 24 εμφανίσεις) , όσο και ο Χρήστος Τζόλης (26 εμφανίσεις, 19 γκολ, 8 ασίστ) βρίσκονται στις επιλογές του Πορτογάλου προπονητή. Αναλυτικά η αποστολή:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Μάτος, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Στοχ, Σβιντέρσκι, Άκπομ, Τζόλης.

Εκτός αποστολής βρίσκονται οι τιμωρημένοι Σβέριρ Ίνγκασον και Δημήτρης Γιαννούλης, ο τραυματίας Ντούγκλας Αουγκούστο και οι Χοσέ Κρέσπο, Πόντους Βέρνμπλουμ και Λέο Ζαμπά που δεν έχουν αποθεραπευτεί.

Photo credits: AP Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ