ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Τσόλακ

Schalke's Joel Matip of Cameroon, left, and Nuremberg's Antonio-Mirko Colak challenge for the ball during the German Bundesliga soccer match between FC Schalke 04 and 1. FC Nuremberg in Gelsenkirchen,  Germany, Saturday, May 10, 2014. (AP Photo/Martin Meissner)
Schalke's Joel Matip of Cameroon, left, and Nuremberg's Antonio-Mirko Colak challenge for the ball during the German Bundesliga soccer match between FC Schalke 04 and 1. FC Nuremberg in Gelsenkirchen, Germany, Saturday, May 10, 2014. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Η συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Ριέκα έχει σφραγιστεί και ο 27χρονος Κροάτης επιθετικός πετάει σήμερα για Ελλάδα προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με τον Δικέφαλο.

Ο Αντόνιο Τσόλακ πρέπει να θεωρείται παίκτης του ΠΑΟΚ. Όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το Sport24.gr η Ριέκα αποδέχθηκε τη βελτιωμένη πρόταση του Δικεφάλου και ο 27χρονος Κροάτης πετάει για Ελλάδα προκειμένου να υπογράψει το τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Θα βρίσκεται εντός της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη. Άλλωστε ο χρόνος πιέζει και ο Αμπέλ Φερέιρα θέλει να δηλώσει στη λίστα - η οποία έχει ήδη κατατεθεί, αλλά μπορούν να γίνουν δύο αλλαγές - για τα διπλά ματς με την Κρασνοντάρ στο πλαίσιο των playoffs του Champions League.

Η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τη Ριέκα κλείδωσε στα 3.000.000 ευρώ. Ο Αντόνιο Τσόλακ ήταν από την πρώτη στιγμή η πρώτη επιλογή των Όλαφ Ρέμπε και Αμπέλ Φερέιρα, οι διαπραγματεύσεις ήταν σκληρές, ωστόσο το πρωί της Κυριακής (20/9) επιτεύχθηκε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ: "Κλείδωσε" του Τσόλακ
ΠΑΟΚ: Πλησιάζει ο Τσόλακ στον Δικέφαλο
ΠΑΟΚ: Παίρνει Βαγκέ, παλεύει για Τσόλακ

Photo credits: AP Photo/Michael Probs

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ