ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη και πιάνει δουλειά ο Ρέμπε

ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη και πιάνει δουλειά ο Ρέμπε

Ο νέος αθλητικός διευθυντήςτου ΠΑΟΚ, Όλαφ Ρέμπε, βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα, θα παρακολουθήσει τον αγώνα με τον ΟΦΗ και θα ενημερωθεί από τον Μάριο Μπράνκο για τα ανοικτά θέματα του Δικεφάλου.

Ο Όλαφ Ρέμπε ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη και σήμερα (20/6) θα παρακολουθήσει για πρώτη φορά δια ζώσης την ομάδα που θα αναλάβει να αναδημιουργήσει. Ο νέος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ θα δει τον αποψινό αγώνα με τον ΟΦΗ στην Τούμπα και προφανώς θα γνωριστεί και με τους παίκτες.

Ο 42χρονος, που είχε τις προηγούμενες ημέρες επαφές με τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα ενημερωθεί και από κοντά από τον προκάτοχό του, Μάριο Μπράνκο, για τα ανοικτά θέματα του Δικεφάλου (συμβόλαια που λήγουν, επιστροφές δανεικών, μεταγραφές) και θα ξεκινήσει δουλειά πριν την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ρέμπε μαζί με τον προπονητή και τον Γιώργο Σαββίδη, που θα είναι ο διοικητικός υπεύθυνος του προγραμματισμού, θα αποτελέσουν την ομάδα που θα αναλάβει το μεταγραφικό σχεδιασμό. Ήδη έχει ενημερωθεί για το πλάνο που υπάρχει για το νέο ΠΑΟΚ που στοχεύει σε μια ομάδα ανταγωνιστική, με εξορθολογισμό του μπάτζετ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ