ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στέλνουν στον ΠΑΟΚ τον Στάνιμιρ Στόιλοφ

Astanas coach Stanimir Stoilov reacts during the Champions League group C soccer match between Benfica and Astana at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Sept. 15, 2015.  (AP Photo/Steven Governo)
Astanas coach Stanimir Stoilov reacts during the Champions League group C soccer match between Benfica and Astana at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Sept. 15, 2015. (AP Photo/Steven Governo) AP PHOTO/STEVEN GOVERNO

Σενάρια για τον πάγκο του ΠΑΟΚ προκύπτουν από την Βουλγαρία και τοποθετούν τον πρώην ομοσπονδιακό προπονητή του Καζακσταν, Στάνιμιρ Στόιλοφ, στους υποψηφίους να διαδεχθούν τον Αμπέλ Φερέιρα.

Τον Βούλγαρο Στάνιμιρ Στόιλοφ αναφέρουν ως πιθανό προπονητή του ΠΑΟΚ δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα. Σύμφωνα με αυτά θεωρείται δεδομένη η αντικατάσταση του Αμπέλ Φερέιρα -γιατί όπως γράφεται ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου Ιβάν Σαββίδης ήθελε να πάρει και φέτος η ομάδα του τίτλους- και ένας από τους υποψήφιους αντικαταστάτες τους είναι ο 53χρονος τεχνικός.

Μάλιστα όπως γράφουν οι συμπατριώτες του ο Στόιλοφ κλήθηκε να αναλάβει την Λέφσκι Σόφιας αλλά αρνήθηκε γιατί περιμένει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού. Ο Στόιλοφ έχει δουλέψει στο παρελθόν δύο φορές στην Εθνική Βουλγαρίας και ήταν και στον πάγκο του Καζακστάν, ενώ σε επίπεδο συλλόγων έχει εργαστεί στη Λέφσκι, στη Λίτεξ Λόβετς, την Ανόρθωση, την Μπότεφ και την Αστάνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: Θέλει Ρίβερ Πλέιτ ο Ρέι
ΠΑΟΚ: Χωρίς Πέλκα κόντρα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ