ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Περιμένει αύξηση αποδοχών ο Σάχοφ

ΠΑΟΚ: Περιμένει αύξηση αποδοχών ο Σάχοφ

Στον πάγο μέχρι το τέλος της σεζόν μπαίνει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Εβγέν Σάχοβ αφού ο Ουκρανός μέσος δεν τα έχει βρει στο οικονομικό με τον ΠΑΟΚ.

Ο Εβγέν Σάχοβ αποδεικνύεται τουλάχιστον για την ώρα πιο σκληρός διαπραγματευτής απ' ό,τι περίμεναν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

Η ανανέωση συμβολαίου του Ουκρανού, που λήγει στο τέλος της σεζόν και την έχει ζητήσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, παραμένει σε εκκρεμότητα παρά το γεγονός ότι κάποια στιγμή φάνηκε ότι οι δύο πλευρές βρίσκονταν πολύ κοντά σε συμφωνία. Και η αιτία που ο Σάκχοβ δεν έχει υπογράψει ακόμη είναι ότι η πρόταση που του έκανε ο ΠΑΟΚ δεν προέβλεπε αύξηση των αποδοχών του, κάτι δηλαδή που περίμενε ο ποδοσφαιριστής.

Έτσι για την ώρα οι διαπραγματεύσεις έχουν… κολλήσει και μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν να τις παγώσουν μέχρι το τέλος της σεζόν. Μια εξέλιξη που συνιστά ανατροπή των δεδομένων, καθώς ο Σάχοβ με τις εμφανίσεις του, ιδιαίτερα από τις αρχές του 2019, έδειξε να πείθει τους ανθρώπους του Δικέφαλου ότι αξίζει να παραμείνει στην Τούμπα και μετά τη λήξη του τρέχοντος συμβολαίου του.

Κάτι που για παράδειγμα δεν ισχύει με το Χοσέ Κάνιας, που στο ίδιο διάστημα, από τις αρχές του 2019, δεν έχει καταφέρει να δείξει ότι είναι αναντικατάστατος, ώστε να αναγκάσει την διοίκηση να σπεύσει για να του προσφέρει νέο συμβόλαιο.

Βέβαια και ο Ισπανός, μετά τον τραυματισμό του Μαουρίσιο, λογικά θα έχει τις ευκαιρίες του, στα οκτώ- εφόσον βέβαια ο ΠΑΟΚ φτάσει μέχρι τον τελικό του κυπέλλου- παιχνίδια που απομένουν, μέχρι το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου.

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΚΑΝΤΟΥΡΙ-ΠΕΛΚΑΣ

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το τριήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ξεκίνησαν, έστω και χωρίς τους διεθνείς την προετοιμασία τους για τον αγώνα με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Στο μέτωπο των τραυματιών δεν υπήρξε κάποια σημαντική αλλαγή καθώς εκτός από το Βέρνμπλουμ και οι Πέλκας, Καντουρί συνέχισαν να ακολουθούν δικό τους πρόγραμμα.

Ειδικό πρόγραμμα έκαναν και οι δύο Βραζιλιάνοι Μάτος και Ζάμπα ενώ και στο τέλος της προπόνησης, που έγινε στη Νέα Μεσημβρία ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση ο Πέδρο Ενρίκε. Στην προπόνηση συμμετείχε κανονικά ο Βιεϊρίνια παρά το απρόοπτο που είχε με το τροχαίο στο δρόμο για τη Νέα Μεσημβρία.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ