ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Σκέφτεται Βιεϊρίνια για βασικό ο Φερέιρα

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Αμπέλ Φερέιρα σκέφτεται περισσότερο από άλλη φορά να ξεκινήσει βασικό τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, Βιεϊρίνια, στον κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΛ

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, έχει πολλές επιλογές για την αρχική ενδεκάδα του αγώνα με τους Θεσσαλούς μετά την επιστροφή και των Βαρέλα και Μαουρίσιο. Μάλιστα τους έχει δοκιμάσει και τους δύο στα διάφορα σχήματα που επιλέγει στις προπονήσεις.

Και δεν είναι μόνο αυτοί που δοκιμάζονται καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός δείχνει τη διάθεση να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα για πρώτη φορά μετά το σοβαρό τραυματισμό του τον Αντρέ Βιεϊρίνια.

Ο ίδιος ο Αμπέλ Φερέιρα είχε δηλώσει πριν τον προηγούμενο αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ στην Κρήτη ότι την απόφαση να ξεκινήσει βασικός ο αρχηγός του θα την πάρουν από κοινού με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Τελικά στο Ηράκλειο ο Βιεϊρίνια μπήκε στο παιχνίδι ως αλλαγή και δύο εβδομάδες μετά φαίνεται να είναι κοντά σε μια φανέλα βασικού.

ΔΙΑΚΟΣΑΡΗΣ Ο ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ την Κυριακή θα συμπληρώσει 200 συμμετοχές (στις οποίες πάντως υπολογίζεται και το ντέρμπι με την ΑΕΚ της περιόδου 2016-17 που δεν τελείωσε ποτέ). Έτσι το παιχνίδι με την ΑΕΛ αποκτά ιδιαίτερη σημασία για τον Πορτογάλο που ήρθε για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι του 2008, σε ηλικία 22,5 ετών και πλέον την έχει κάνει σπίτι του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ