ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Σφίγγει τα δόντια ο Καντουρί

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ελ Καντουρί συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση του ΠΑΟΚ και παράλληλα ξεκίνησε αγωγή για να παίξει στον αγώνα της Τρίτης με τον Άγιαξ.

Ο Αμπέλ Φερέιρα θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τον Ομάρ Ελ καντουρί για να τον χρησιμοποιήσει στον αγώνα του ΠΑΟΚ την Τρίτη με τους Ολλανδούς στην Τούμπα.

Ο μαροκινός μέσος του ΠΑΟΚ πήρε μέρος στην προπόνηση της Κυριακής έχοντας παράλληλα ξεκινήσει αγωγή προκειμένου να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στην πλάτη και να μην λείψει από το μεγάλο παιχνίδι της Τρίτης.

Αυτό είναι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο προπονητής του δικεφάλου για την αναμέτρηση με τον Ολλανδούς αφού ο Πέδρο Ενρίκε προπονήθηκε και αυτός την Κυριακή χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις.

Ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το σπουδαίο ματς της Τρίτης με τον Άγιαξ με μία πρωινή προπόνηση τη Δευτέρα στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και εν συνεχεία ο Άμπελ Φερέιρα θα ανακοινώσει την αποστολή για την αναμέτρηση.

Ο Πορτογάλος μάλιστα δεν αποκλείεται να πάρει περισσότερους από 18 ποδοσφαιριστές στη διάθεση του ώστε μέχρι την Τρίτη το βράδυ να δει τι θα γίνει με τον Καντουρί.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ