ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Σενάρια από τη Ρωσία για τον Φερέιρα, τι αναφέρουν οι Πορτογάλοι

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Στην Πορτογαλία αναφέρουν ότι ο Αμπέλ Φερέιρα βρίσκεται σε δύσκολη, ενώ έγιναν θέμα τα συνθήματατων οπαδών του ΠΑΟΚ με τα οποία ζητούσαν την αποχώρηση του από τον πάγκο τηςομάδας του.

Το όνομα του Αμπέλ Φερέιρα είναι αναμεσά σε αυτά των υποψήφιων προπονητών να αναλάβουν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας που είναι σε αναζήτηση τεχνικού. Η λίστα πέρα από τον κόουτς του ΠΑΟΚ περιλαμβάνει επίσης τον Κροάτη Ίβιτσα Όλιτς, τον Γίντριχ Τρισόβσκι της Σλάβια Σόφιας και τον Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο.

Την ίδια ώρα πάντως οι συμπατριώτες του στην Πορτογαλία παραδέχονται ότι δεν περνά και τις καλύτερες του ημέρες στη Θεσσαλονίκη.

Το σίγουρο είναι ότι ο Πορτογάλος βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο έντονης κριτικής και αποδοκιμασιών, χωρίς για την ώρα να έχει γίνει κάποια κίνηση από την πλευρά της διοίκησης που να δείχνει ότι τίθεται θέμα προπονητή στο Δικέφαλο.

Η στρατηγική απόφαση της οικογένειας Σαββίδη είναι να περιμένει να ολοκληρωθεί η σεζόν και στη συνέχεια να κριθεί και ο Φερέιρα αλλά και οι ποδοσφαιριστές του ενόψει του σχεδιασμού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σε κάθε περίπτωση είναι δεδομένο ότι ο Αμπέλ Φερέιρα έχει ισχυρό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και σε περίπτωση που αυτό λυθεί με υπαιτιότητα της ομάδας της Θεσσαλονίκης τότε θα εισπράξει υψηλή αποζημίωση.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ