ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Σε θέση ισχύος για Σβαμπ

Athletic Bilbao's Ander Iturraspe, left, duels for the ball with Rapid Wien Stefan Schwab, during the Europa League Group F soccer match between Athletic Bilbao and Rapid Wien, at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Thursday, Sept. 29, 2016. (AP Photo/Alvaro Barrientos))
Athletic Bilbao's Ander Iturraspe, left, duels for the ball with Rapid Wien Stefan Schwab, during the Europa League Group F soccer match between Athletic Bilbao and Rapid Wien, at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Thursday, Sept. 29, 2016. (AP Photo/Alvaro Barrientos)) AP

Η πρόταση του ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη που έχει στα χέρια του ο Στέφαν Σβαμπ που ωστόσο, σεαντίθεση με το Δικεφάλο, δεν δείχνει να βιάζεται για τον επόμενο σταθμό της καριέρα του.

Από το Sport24.gr ενημερωθήκατε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Στέφαν Σβαμπ που μένει ελεύθερος από τη Ραπίντ Βιέννης. Ο 29χρονος μέσος βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Όλαφ Ρέμπε που θέλει να κλείσει άμεσα έναν χαφ προκειμένου να ενισχυθεί η μεσαία γραμμή του Δικεφάλου στην οποία επικρατεί λειψανδρία.

Ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει πρόταση στον Σβαμπ που έχει αφήσει ικανοποιημένους τους εκπροσώπους του γεγονός που βάζει σε θέση ισχύος την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην διεκδίκηση του παραγωγικού μέσου. Η αλήθεια είναι ότι ο Δικέφαλος δεν «παίζει» μόνος για τον Αυστριακό μέσο αφού ήδη ο παίκτης έχει στα χέρια του και μια πρόταση από την Κύπρο, χαμηλότερη πάντως από αυτήν που του έχει κάνει ο ΠΑΟΚ.

Το θέμα είναι ότι ο Όλαφ Ρέμπε θέλει να τον κλείσει άμεσα και πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση, μαζί μάλιστα με τους εκπροσώπους του, τον ποδοσφαιριστή. Ο Σβαμπ δεν δείχνει να βιάζεται, την ώρα που από την Ραπίντ Βιέννης παραδέχονται ότι θα ήθελαν να τον κρατήσουν αλλά δεν μπορούν.

Ισως ο λόγος για τη στάση του Σβαμπ να είναι το ενδιαφέρον, θεωρητικό για την ώρα, που έχει εκφραστεί για αυτόν από τη Λέτσε. Η ομάδα του Σάκχοφ δείχνει να ενδιαφέρεται για τον 29χρονο μέσο, με την προυπόθεση όμως ότι θα παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία. Κάτι που με τα μέχρι στιγμής δεδομένα μοιάζει πολύ δύσκολο καθώς βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού 4 βαθμούς πίσω από την τελευταία θέση της σωτηρίας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ