ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Σε καλό δρόμο του Κάνιας

ΠΑΟΚ: Σε καλό δρόμο του Κάνιας
EUROKINISSI

Οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με τον Κάνιας μπαίνουν στην τελική τους ευθεία και όπως φαίνεται υπάρχει διάθεση των δυο πλευρών να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Οι διαφορές στην περίπτωση του Κάνιας σε σχέση με αυτές των Σάκχοφ και του Βαρέλα στον ΠΑΟΚ είναι σημαντικές τόσο ώστε το κλίμα στις συζητήσεις του με τον ΠΑΟΚ να αφήνει σημάδια αισιοδοξίας για το μέλλον της παρουσίας του στην Τούμπα.

Πρακτικά ο ΠΑΟΚ καταθέτει στον Ισπανό μια νέα σαφώς βελτιωμένη οικονομικά πρόταση για συμβόλαιο δύο χρόνων, στα πρότυπα της προσφοράς που αποδέχθηκε ο Κρέσπο. Ουσιαστικά οι αποδοχές του Κάνιας θα είναι λίγο αυξημένες σε σχέση με τα χρήματα που του απέφερε το περασμένο του συμβόλαιο.

Ο Κάνιας παρά το γεγονός ότι η πρώτη κρούση που δέχθηκε έκανε λόγο για μείωση αποδοχών, έδειξε διάθεση για διαπραγμάτευση χωρίς να κλείσει την πόρτα στον ΠΑΟΚ, όπως έκαναν τελικά Βαρέλα και Σάκχοφ απορρίπτοντας τις προτάσεις που πήραν στα χέρια τους από το Δικέφαλο.

Επίσης μπορεί ο Κάνιας μέχρι τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας να μην είχε καμία συζήτηση με τον ΠΑΟΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του, ωστόσο ο ίδιος δήλωνε ότι αν η ομάδα του τον θέλει, αυτός θα παραμείνει στην Τούμπα.

Μια ακόμη παράμετρος που επιτρέπει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να αισιοδοξούν ότι τελικά θα προκύψει συμφωνία με τον Κάνιας είναι το γεγονός ότι ο Ισπανός δεν είναι και τόσο εξαρτημένος από τον εκπρόσωπο του, τουλάχιστον όχι όσο είναι ο Φερνάντο Βαρέλα.

Το γεγονός αυτό δίνει τη δυνατότητα για απευθείας συζητήσεις μαζί του γεγονός που δείχνει να παίζει καταλυτικό ρόλο στην τελική έκβαση των διαπραγματεύσεων. Κάτι που δε συνέβη στην περίπτωση του Φερνάντο Βαρέλα, με τον Πορτογάλο εκπρόσωπο του να έχει μεγάλο μερίδιο στο τελικό ναυάγιο των συζητήσεων που είχε με τον ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ