ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Σας θέλουμε δίπλα μας"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

"Ο κίνδυνος και το αίσθημα της αδυναμίας μπροστά σε μια αόρατη, αλλά υπαρκτή απειλή, ασυναίσθητα μας αλλάζει" αναφέρει η δημοσίευση της ΠΑΟΚ για την σημερινή κοινή παρουσία Πέλκα, Γιαννούλη και Λάμπρου.

Ο ΠΑΟΚ προανήγγειλε πως την Πέμπτη το βράδυ, στις 9, θα υπάρξει κοινή επικοινωνία με τους Πέλκα, Γιαννούλη και Λάμπρου. Στην προαναγγελία του αυτή ο Δικέφαλος ανέλυσε και τους λόγους που σε αυτές τις δύσκολες ημέρες λόγω κορονοϊού προσπαθεί μέσω τωνsocialmediaτης ΠΑΕ να φέρει κοντά τους παίκτες με τους φιλάθλους της ομάδας.

"Την περίοδο αυτή όλοι μας έχουμε δει τη ζωή μας λίγο διαφορετικά. Πιο ανθρώπινα. Ο κίνδυνος και το αίσθημα της αδυναμίας μπροστά σε μια αόρατη, αλλά υπαρκτή απειλή, ασυναίσθητα μας αλλάζει. Αυτές τις στιγμές θέλουμε να είμαστε δίπλα σας. Πιο ανθρώπινα. Πιο ειλικρινά. Πιο άμεσα.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να σας κάνουμε παρέα. Να σας δώσουμε λόγους να χαμογελάτε, να συζητήσουμε πιο ανοιχτά κι όχι τόσο politically correct, να σας ανοίξουμε τα σπίτια μας, έστω και μέσα από μια οθόνη, να μοιραστούμε την αγαπημένη μας μουσική, τις ταινίες που βλέπουμε, να γνωριστούμε καλύτερα. Πιο ανθρώπινα. Να ξεφύγει λίγο το μυαλό μας. Αυτή είναι και η λογική της κουβέντας που θα κάνουμε στις 21:00 με τους Δημήτρη Πέλκα, Δημήτρη Γιαννούλη, Λάζαρο Λάμπρου.

Αυτές τις στιγμές, οι πραγματικοί admin στις σελίδες μας είστε εσείς. Στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, στο TikTok, στο Viber, στο Spotify. Και σας ευχαριστούμε για την προθυμία με την οποία μας ανοίγετε τα δικά σας σπίτια και μοιράζεστε τις δικές σας προσωπικές στιγμές, τις φωτογραφίες και τα βίντεο σας» αναφέρει η δημοσίευση του Δικεφάλου.

Δείτε την εδώ: https://www.facebook.com/PAOKFOOTBALL/posts/10158019450104687

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ