ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Σαμψούντα καλεί Στοχ"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Stox, PAOK (eurokinissi) EUROKINISSI

Μπορεί στην Τουρκία να γράφουν ότι η Σαμσούνσπορ θέλει να κάνει το μεταγραφικό "μπαμ" με την απόκτηση του Μίροσλαβ Στοχ, ωστόσο ένα τέτοιο ντιλ μοιάζει πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί.

Η Σαμσούνσπορ θέλει τον Στοχ καθώς μετά την άνοδο της στη 2κατηγορία θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω και να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια, αναφέρουν δημοσιεύματα στην Τουρκία. Ένα τέτοιο σενάριο ωστόσο δεν φαίνεται να είναι απόλυτα ρεαλιστικό για τον Σλοβάκο επιθετικό του ΠΑΟΚ, που άρχισε έστω και στα playoffs να υπολογίζεται από τον Αμπέλ Φερέιρα.

Ο Στοχ έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ που σύμφωνα με πληροφορίες του αποφέρει ετησίως περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ και είναι δύσκολο να βρεθεί ομάδα για να του προσφέρει ένα αντίστοιχο ποσό.

Ο Σλοβάκος πήρε την ευκαιρία του να αποδείξει ότι θα μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο φέτος τον ΠΑΟΚ, ωστόσο μοιάζει δεδομένο ότι μετά το τέλος της σεζόν θα μπει σε συζητήσεις με τους ανθρώπους του Δικεφάλου. Τον περασμένο Γενάρη έγινε προσπάθεια και από την πλευρά του παίκτη να βρεθεί ομάδα για να συνεχίσει αλλούτην καριέρα του, ωστόσο με τον ερχομό νέου αθλητικού διευθυντή στην Τούμπα όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ