ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ρώτησε για τον Αρκάντιους Ρέκα της ΣΠΑΛ σύμφωνα με τους Πολωνούς

Napoli's Jose Maria Callejon, right, competes for the ball with SPAL's Arkadiusz Reca during the Serie A soccer match between Napoli and SPAL, at the San Palo Stadium in Naples, Italy, Sunday, June 28, 2020. (Cafaro/LaPresse via AP)
arkadiusz reca, AP_20180643011022.jpg ΑP IMAGES

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στο κάδρο για την απόκτηση του 25χρονου αριστερού μπακ, Αρκάντιους Ρέκα, που φέτος έχει 23 συμμετοχές στο Καμπιονάτο με την ΣΠΑΛ,σύμφωνα με πληροφορίες δημοσιογράφων στην Πολωνία.

Είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ αναζητά αριστερό μπακ . Είτε για να καλύψει μια ενδεχόμενη παραχώρηση του Δημήτρη Γιαννούλη που είναι και το πιο πιθανό, είτε για να έχει μαζί με αυτόν ένα καλόδίδυμο για το αριστερό άκρο της άμυνας. Στην Πολωνία βάζουν και την Τούμπα στους πιθανούς προορισμούς του Αρκάντιους Ρέκα, του ακραίου αμυντικού που αγωνίζεται φέτος στην ΣΠΑΛ ως δανεικός από την Αταλάντα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην πατρίδα του ο 25χρονος Πολωνός τον οποίο η Αταλάντα απέκτησε από την Βίσλα το καλοκαίρι του 2018 έναντι 3,7 εκατομμυρίων ευρώ, βρίσκεται στις μεταγραφικές λίστες τόσο του ΠΑΟΚ όσο και της Λοκομοτίβ Μόσχας αν και ο εκπρόσωπος του έχει βάλει στη διεκδίκηση του ομάδες και από την Κωνσταντινούπολη.

Σε κάθε περίπτωση ο Ρέκα και αφού περιγράφεται το περίεργο καθεστώς ιδιοκτησίας του παίκτη ανάμεσα σε Σπαλ και Αταλάντα και το ενδιαφέρον της Λοκομοτίβ Μόσχας αναφέρεται πως "ο δεύτερος πιθανός προορισμός για τον παίκτη είναι η Ελλάδα. Ήδη ο ΠΑΟΚ έχει ρωτήσει για τον 25χρονο ακραίο αμυντικό. Σε περίπτωση που καταλήξει εκεί θα βρει και ένα συμπατριώτη του τον Κάρολ Σβιντέρσκι που φορά τα ασπρόμαυρα της ομάδας της Θεσσαλονίκης".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ