ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ρίχνουν στο τραπέζι το όνομα του Κάιλ Λάριν

Orlando City's Cyle Larin moves the ball against the Montreal Impact during the first half of an MLS soccer game, Sunday, Oct. 2, 2016, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux)
Orlando City's Cyle Larin moves the ball against the Montreal Impact during the first half of an MLS soccer game, Sunday, Oct. 2, 2016, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux) AP

Δημοσιεύματα στην Τουρκία θέλουν την Μπεσίκτας που συζητά με τον ΠΑΟΚ την απόκτηση του Τζούμπα Άκπομ να βάζει στις διαπραγματεύσεις τον Καναδό επιθετικό, Κάιλ Λάριν.

Την ώρα που οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας φαίνεται να βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο και η παραχώρηση του Τζούμπα Άκπομ φαντάζει πιθανή οι Τούρκοι επαναφέρουν στην επικαιρότητα το όνομα του Κάιλ Λάριν, του Καναδού επιθετικού για τον οποίο ο ΠΑΟΚ είχε δείξει ενδιαφέρον του προηγούμενους μήνες.

Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη είναι αν ο Λάριν εμπλέκεται στις διαπραγματεύσεις που γίνονται για τον Τζούμπα Άκπομ σε μια προσπάθεια της Μπεσίκτας να μειώσει το κόστος τηςμεταγραφής του Άγγλου επιθετικού.

Το σίγουρο είναι ότι εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφκή του Άκπομ στην τουρκική ομάδα τότε ο ΠΑΟΚ θα κινητοποιηθεί για να αποκτήσει έναν τουλάχιστον φορ περιοχής. Άλλωστε υπήρχε σχετική απόφαση των ανθρώπων του Δικεφάλου, πριν ακόμη προκύψει η πρόταση από την Μπεσίκτας, για την ενίσχυση της επίθεσης με έναν επιθετικό που θα έχει μεγαλύτερη έφεση στο σκοράρισμα από αυτούς που ήδη βρίσκονται στο ρόστερ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ