ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ρήξη οπίσθιου χιαστού ο Αουγκούστο και τέλος η σεζόν

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ  (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ντούγκλας Αουγκούστο που χτύπησε στην προπόνηση της Τρίτης (26/5) υπέστη ρήξη οπίσθιου χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Τα νέα από το ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ για τον Ντούγκλας Αουγούστο μόνο ευχάριστα δεν ήταν για την ομάδα της Θεσσαλονίκης καθώς ο Βραζιλιάνος μέσος υπέστη ρήξη οπίσθιου χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Ο Αουγκούστο χτύπησε στην προπόνηση της Τρίτης, έκανε μαγνητική, και αυτή έδειξε το μέγεθος της ζημιάς. Ακόμα όμως δεν είναι δεδομένος τόσο ο χρόνος αποθεραπείας του όσο και ο τρόπος αντιμετώπισης του. Το ιατρικό τιμ της ομάδας θα περιμένει να υποχωρήσει το αίμαρθρο στο σημείο που έχει χτυπήσει ο Βραζιλιάνος και το αν θα κάνει χειρουργείο ή μη θα εξαρτηθεί από τη σταθερότητα που θα έχει το γόνατο του.

Τότε μάλιστα θα μπορέσει το ιατρικό τιμ να κάνει πρόβλεψη και για το χρόνο αποθεραπείας του Βραζιλιάνου ο οποίος ξεκίνησε ήδη ξεκίνησε να έχει ακινητοποιημένο το γόνατο του.

Το δελτίο Τύπου του ΠΑΟΚ αναφέρει:

"Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του έπειτα από το χτύπημα που δέχτηκε στο δεξί γόνατο στην προπόνηση της Τρίτης (26.05).

Τ’αποτελέσματα της εξέτασης έδειξαν ότι ο Βραζιλιάνος μέσος υπέστη ρήξη οπίσθιου χιαστού. Ο τρόπος αποκατάστασης του τραυματισμού θ’ αποφασιστεί τις επόμενες μέρες, όταν θα έχει υποχωρήσει το αίμαρθρο στο σημείο του χτυπήματος, και θα εξαρτηθεί από τη σταθερότητα του γόνατος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ