ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ρεκόρ στα έσοδα, αλλά και ζημίες για τη σεζόν 2018-19

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε μεγάλο ενδιαφέρον καθως έγιναν γνωστά τα οικονομικά μεγέθη που αφορούν τον Δικέφαλο για την περασμένη αγωνιστική σεζόν.

Η τακτική Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον και για τα οικονομικά μεγέθη καθώς υπάρχει πάντα το ζήτημα του Financial Fair Play της ΟΥΕΦΑ που δεν φαίνεται πάντως να δημιουργεί και μεγάλο προβληματισμό στους ανθρώπους του Δικεφάλου.

Σύμφωνα με τον ισολογισμό τα έσοδα του Δικεφάλου από τον κύκλο εργασιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ την περασμένη σεζόν, η οποία κατέληξε με την κατάκτηση του νταμπλ έφτασαν στο ποσό ρεκόρ 33.922.723 ευρώ.

Σε αυτό το ποσό προστίθενται και τα χρήματα που εισέπραξε ο Δικέφαλος από τις παραχωρήσεις ποδοσφαιριστών ( στην πραγματικότητα αυτή του Πρίγιοβιτς) και φτάνει στα 43.915.533 ευρώ.

Ωστόσο η χρήση έκλεισε με ζημίες 5.277.825 ευρώ με το κόστος του αγωνιστικού τμήματος να έχει εκτιναχθεί στα 42.722.491 ευρώ ποσό που αφορά κυρίως στα συμβόλαια των παικτών και του τεχνικού με του ιατρικού επιτελείου αλλά και τα λειτουργικά του έξοδα (μετακινήσεις, ξενοδοχεία κλπ).

Το κεφάλαιο της ΠΑΕ έχει φτάσει, από τα 7.610.000 ευρώ το 2012 όταν και ανέλαβε τον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης στα 115.840.631 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μάκης Γκαγκάτσης: "Nα μιλήσουμε για αληθινές πολυϊδιοκτησίες και όχι για fake"
Φερέιρα στο Sport24.gr: "Το πρωτάθλημα θα κριθεί στα playoffs"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ