ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Ψάχνουμε ομάδα", το μήνυμα του εκπροσώπου του Χατσερίντι

EUROPA LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÂÉÍÔÉ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
EUROPA LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÂÉÍÔÉ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) ΕUROKINISSI

Ο Ιβάν Πιροτσένκο μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ Εβγέν Χατσερίντι και αναφέρθηκε στην επόμενη ημέρα της καριέρας του.

Ο ατζέντης του Εβγέν Χατσερίντι σε δηλώσεις του μίλησε για το ενδιαφέρον ομάδων για τον πελάτη του αποκαλύπτοντας ότι υπάρχει ομάδα από τη Γερμανία που ενδιαφέρεται για τον Ουκρανό, χωρίς ωστόσο να μπορεί να του προσφέρει τα χρήματα που του δίνει ο ΠΑΟΚ.

"Για την ώρα ο Εβγέν Χατσερίντι είναι παίκτης του ΠΑΟΚ. Αν βρούμε πρόταση που να ικανοποιεί και την ομάδα του και τον ποδοσφαιριστή τότε θα σκεφτούμε την προοπτική μιας μεταγραφής.

Υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες. Το ερωτηματικό είναι τα χρήματα και αυτά που θέλει ο ΠΑΟΚ και αυτά που θα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή. Σύντομα θα γνωρίζουμε τι θα γίνει.

Δουλεύουμε για μια μεταγραφή. Ο Εβγέν θέλει να παίζει αλλά ο ΠΑΟΚ δεν του δίνει ευκαιρίες . Για αυτό και αναζητούμε μια ομάδα στην οποία θα αγωνίζεται ως βασικός. Θα δούμε σε ποιο πρωτάθλημα και σε ποια ομάδα θα αγωνιστεί.

Ενδιαφέρον από Γερμανία υπάρχει αλλά από ομάδα που δεν μπορεί να του προσφέρει τις αποδοχές που έχει στον ΠΑΟΚ. Για την ώρα υπάρχει μόνο ενδιαφέρον που σε καμία περίπτωση δεν έχει φτάσει στο επίπεδο διαπραγματεύσεων. Όλα αυτά είναι φήμες", τόνισε ο Πιροτσένκο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ