ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ψάχνεται για μπακ ο Ρέμπε

ΠΑΟΚ: Ψάχνεται για μπακ ο Ρέμπε

Ο νεός αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου, Όλαφ Ρέμπε κοιτά ποδοσφαιριστές για το αριστερό άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ. Η περίπτωση του συμπατριώτη του Μαξιμίλιαν Βίτεκ και τι θα γίνει στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Δημήτρη Γιαννούλη.

Το Sport24.gr σας έχει ενημερώσει για τον Μαξιμίλιαν Βίτεκ και το γεγονός ότι ο Γερμανός ακραίος αμυντικός βρίσκεται στη λίστα του Όλαφ Ρέμπε για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ στη θέση του αριστερού μπακ.

Ο Βίτεκ που έμεινε ελεύθερος από την Γκρόιτερ Φιρτ είχε φέτος 28 συμμετοχές και 1 γκολ στην 2η κατηγορία της Γερμανίας και «σκανάρεται» από τον νέο αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ ως εναλλακτική λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας του Δικεφάλου.

Βέβαια πιθανότατα οι αναζητήσεις του Ρέμπε για αριστερό μπακ θα ενταθούν ακόμη περισσότερο αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες για προτάσεις από τη Γαλλία που καταφθάνουν στα γραφεία της ΠΑΕ για το Δημήτρη Γιαννούλη που αποτελεί χωρίς αμφιβολία το πλέον hot ονομα στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ.

Ο 24χρονος Βίτεκ που έμεινε ελεύθερος από την Γκρόιτερ Φιρτ έχει παίξει στην Εθνική Κ-20 ετών της Γερμανίας έχοντας φορέσει την φανέλα της σε 15 αγώνες. Τα σενάρια που έχουν προκύψει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του κάνουν λόγο για ενδιαφέρον από γερμανικές και ολλανδικές ομάδες αλλά και η πολωνική Λέγκια Γκντασκ .

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ