ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πρώτη σε πωλήσεις η φανέλα του Βιεϊρίνια, αρέσει ο Πασχαλάκης

ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Εξαντλούνται οι φανέλες και τα καπέλα του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα. Έχουν ήδη πωληθεί περισσότερες από 2.000 λαμπάδες της ομάδας και περίπου 14.000 επίσημες φανέλες. Οι ποδοσφαιριστές που «πουλάνε» περισσότερο.

Ο Λάζαρος Μπαξεβάνος, διευθυντής του τμήματος μάρκετινγκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης (ARENA89,4) έδωσε πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία για τις πωλήσεις των δύο μπουτίκ του Δικεφάλου, ιδιαίτερα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Για παράδειγμα τόνισε ότι οι Πασχαλινές Λαμπάδες ΠΑΟΚ που έχουν πωληθεί τις τελευταίες ημέρες έχουν ξεπεράσει τις 2000, διπλάσιες από όσες είχαν διατεθεί το περυσινό Πάσχα.

Σε ότι αφορά τις επίσημες εμφανίσεις του Δικέφαλου, φέτος έχουν πωληθεί περίπου 14.000 στις περισσότερες από τις οποίες έχει τυπωθεί το όνομα και ο αριθμός 20, του Βιεϊρίνια.

Στις παιδικές ηλικίες ο ποδοσφαιριστής που «πουλάει» περισσότερο είναι ο Δημήτρης Πέλκας, ενώ εκείνος που δείχνει να έχει μεγαλύτερη πέραση στο γυναικείο φύλο είναι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Μάλιστα ο υπεύθυνος του τμήματος μάρκετινγκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τόνισε ότι φέτος έχει γίνει ρεκόρ στις πωλήσεις της φανέλας τερματοφύλακα.

Σε ότι αφορά στο περιβόητο σκουφί του Ραζβάν Λουτσέσκου το οποίο εκμεταλλεύτηκε δύο φορές εμπορικά ο ΠΑΟΚ είχε πολύ μεγάλη επιτυχία. Πρώτα ξεπούλησε το σκουφί της εταιρείας που ντύνει το Δικέφαλο και στη συνέχεια το γούρικο σκουφί του Ρουμάνου που έγινε και σύνθημα των φίλων του ΠΑΟΚ στη Ριζούπολη.

Όπως αποκάλυψε ο Λάζαρος Μπαξεβάνος ήδη είναι έτοιμες οι τέσσερις εμφανίσεις που θα χρησιμοποιήσει ο ΠΑΟΚ την επόμενη αγωνιστική περίοδο. «Οι τρεις βασικές, μια ριγέ, μια με ανοικτό χρώμα και μια με σκούρο, ενώ θα υπάρχει και μια φανέλα έκπληξη» είπε χαρακτηριστικά ο διευθυντής του τμήματος μάρκετινγκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ