ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πρώτη προπόνηση με γκολάρα Ουάρντα

EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για την νέα σεζόν με τον Αμπέλ Φερέιρα να χρησιμοποιεί μπάλα με το καλημέρα και τον Αμρ Ουάρντα να τραβάει πάνω του τα βλέμματα με ένα πανέμορφο γκολ με γυριστό (VIDEO).

Την πρώτη του προπονήση για τη νέα σεζόν πραγματοποίησε την Πέμπτη (30/7) ο ΠΑΟΚ και ο Αμπέλ Φερέιρα θέλησε με το καλημέρα να βάλει τη μπάλα στο πρόγραμμα καθώς μετά το αρχικό ζέσταμα τόσο ο Πορτογάλος τεχνικός όσο και ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων, Μάριο Γκαλίνοβιτς, έδωσε έμφαση στη μπάλα.

Αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός παρουσίασε το νέο γυμναστή της ομάδας και το νέο προπονητή τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ στους παίκτες του και εν συνεχεία αναφέρθηκε στους στόχους που θέτει η ομάδα ενόψει της νέας σεζόν και παραμένουν υψηλοί.

Εν συνεχεία το πρόγραμμα για τους πέντε γκολκίπερ (Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Ρέι, Μελίσσα και Ταλιχμανίδη) είχε αρχικά αρκετές ασκήσεις με τη μπάλα στα πόδια με τον Κροάτη να δίνει έμφαση στο πως θα μετέχουν όσο το δυνατόν περισσότερο στο παιχνίδι της ομάδας και οι γκολκίπερ. Εν συνεχεία και οι πέντε έπαιξαν στα διπλά που έγιναν σε μικρό χώρο.

Εκεί μπήκαν αρκετά γκολ με ομορφότερο όλων ένω από τον Αμρ Ουάρντα ο οποίος με γυριστό σουτ νίκησε τον Ζίβκοβιτς και άκουσε τα συγχαρητήριων όλων των συμπαικτών του, αλλά και των αντιπάλων του.

Ο Αιγύπτιος μάλιστα ήταν από τους καλύτερους σε αυτή την πρώτη προπόνηση, έδειξε πως θέλει να αρπάξει την ευκαιρία ενώ στο τέλος η ομάδα του ήταν αυτή που κέρδισε σε αυτό το μίνι τουρνουά που έγινε στην πρώτη προπόνηση. Πλην του Ουάρντα στην ίδια ομάδα βρίσκονταν και οι Μάτος, Κούτσιας, Βαρέλα, Γιανούλης και Λημνιός.

Δείτε το γκολ πανάμορφο γκολ του Ουάρντα στο 2.15'' του βίντεο που ακολουθεί:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ