ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πρώτη για Ζίβκοβιτς, έρχεται ο Γιάνκο

Rangers' Ryan Kent, left, challenges for the ball with Young Boys' Saidy Janko during the Europa League group G soccer match between Rangers and Young Boys at the Ibrox stadium in Glasgow, Scotland, Thursday, Dec. 12, 2019. (AP Photo/Scott Heppell)
Saidy Janko/AP IMAGES AP IMAGES

Ο Άντριγια Σίβκοβιτς πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση με τα ασπρόμαυρα του ΠΑΟΚ που περιμένει σήμερα στη Θεσσαλονίκη τον 24χρονο Ελβετό, Σάντι Γιάνκο.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την μεταγραφή του Άντριγια Ζίβκοβιτς που θα κάνει και την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα στη Νέα Μεσημβρία.

Ο 24χρονος Σέρβος λογικά θα βρίσκεται στη λίστα που θα δηλώσει ο Δικέφαλος στην UEFA για τον αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του ChampionsLeague με την Μπενφίκα. Αν θα χρησιμοποιηθεί απέναντι στην πρώην ομάδα του είναι κάτι που θα το αποφασίσει ο Αμπέλ Φερέιρα ο οποίος περίμενε πως και πως την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Η διετής διάρκεια πάντως του συμβολαίου του έχει ενδιαφέρον. Από την μια η αλήθεια είναι πως οι αποδοχές του στον ΠΑΟΚ απέχουν πολύ από αυτές που είχε στην Μπενφίκα και από την άλλη είναι δεδομένο ότι ο Ζίβκοβιτς επέλεξε συνειδητά την ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς θεωρεί ότι στην Τούμπα μπορεί να δώσει και πάλι ώθηση στην καριέρα του που την τελευταία σεζόν είχε πτωτική πορεία. Οι δύο πλευρές έχουν ήδη αποφασίσει να τα συζητήσουν και πάλι στο τέλος της σεζόν και να ξαναδούν τους όρους της συνεργασίας τους.

ΑΦΙΞΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Η μεταγραφική ενίσχυση του Δικεφάλου θα συνεχιστεί. Την Τετάρτη (9/9) αναμένεται να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη ο Σάιντι Γιάνκο, ο ακραίος αμυντικός που όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ ως δανεικός από την Πόρτο, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει και ο Άντριαν Νίλσεν Περέιρα, για τον οποίο υπάρχει ήδη συμφωνία με την Βίκινγκ.

ΑΚΟΥΛΟΥΘΕΙ Ο ΦΟΡ

Η επόμενη κίνηση του Δικεφάλου λογικά θα αφορά στην απόκτηση ενός επιθετικού -με την περίπτωση του Κύπριου Πιέρου Σωτηρίου να επανέρχεται στο προσκήνιο- την οποία οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ την θεωρούν επιβεβλημένη. Σε σημείο μάλιστα που να υπάρχει σκέψη να προχωρήσει χωρίς να είναι απαραίτητο να προηγηθεί παραχώρηση κάποιου από τους παίκτες που ήδη βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας. Ο Τζούμπα Άκπομ συνεχίζει να προκαλεί ενδιαφέρον με τον ΠΑΟΚ να δέχεται κρούσεις για την παραχώρηση του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ