ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πρώτη για Μίσιτς κόντρα στην Παναχαϊκή

ΠΑΟΚ: Πρώτη για Μίσιτς κόντρα στην Παναχαϊκή

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου συμπεριέλαβε στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με την Παναχαϊκή τον Γιόζιπ Μίσιτς. Εκτός και πάλι οι Κάνιας. Πέλκας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την 18αδα για τον αγώνα κυπέλλου με την Παναχαϊκή, στον οποίο ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να διορθώσει το λάθος που έκανε στο πρώτο παιχνίδι στην Πάτρα.

Στην αποστολή του Ρουμάνου τεχνικού μετέχει και ο Γιόζιπ Μίσιτς που πήρε μια γεύση από Τούμπα στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Κίτσιου αλλά και ο Πέλκας που έχει ξεπεράσει απόλυτα τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς που τον κράτησαν στον πάγκο στο παιχνίδι του Σαββάτου με τους Νεοσμυρνιώτες, αλλά και ο Εβγέν Χατσερίντι που δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του.

Την 18αδα για τον αυριανό αγώνα αποτελούν οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Μίσιτς, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Μπαλογιάννης, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Λημνιός, Καρέλης, Άκπομ.

ΤΙΣ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ Ο ΣΒΙΝΤΕΡΣΚΙ

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι στην πρώτη του προπόνηση με τα ασπρόμαυρα, δεν απέφυγε την υποδοχή με το καθιερωμένο τούνελ που επιφυλάσσουν σε κάθε νεοφερμένο, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Πάρτε μια γεύση εδώ:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ