ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Πρώτη φορά 4Χ4 μετά από 34 χρόνια!

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ έχει καταφέρει μετά από 34 ολόκληρα χρόνια να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τέσσερις διαδοχικές νίκες. Η τελευταία φορά που είχε πετύχει κάτι παρόμοιο ήταν στη σεζόν που κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Η εξαιρετική εκκίνηση του ΠΑΟΚ με τέσσερις νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές της Super League της τρέχουσας σεζόν αποτελεί... οιωνό τίτλου. Είναι πρώτη φορά που το καταφέρνει ο "Δικέφαλος του Βορρά" μετά από 34 χρόνια.

Εκείνη μάλιστα τη σεζόν (1984-85) είχε ξεκινήσει με νίκες επί του Απόλλωνα με 3-1 στη Νέα Φιλαδέλφεια, τον Άρη με 2-0 , τον Εθνικό 2-1 εκτός έδρας και τον Ολυμπιακό στην Τούμπα με 1-0 με γκολ που πέτυχε ο Γιώργος Κωστίκος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Το σερί του ΠΑΟΚ σταμάτησε την 5η αγωνιστική στην εκτός έδρας ισοπαλία με την ΑΕΚ, με το Θωμά Σίγγα να πετυχαίνει το γκολ της ισοφάρισης σε 2-2 στην εκπνοή του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει και φέτος στις τέσσερις διαδοχικές νίκες στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά η ποινή των -2, που του έχει επιβληθεί μετά από όσα έγιναν στο περυσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ, να μην αποτυπώνει το απόλυτο των νικών του στη βαθμολογία.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ