ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πρωινό με τακτική, πρόβλημα με Ροντρίγκο

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Διπλή προπόνηση περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του Δικεφάλου στο Πήλιο.Πρόβλημα με Ροντρίγκο που αποχώρησε προληπτικά, γυμναστήριο για Ίνγκασον, Πέλκα, Αουγκούστο.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει για δεύτερη ημέρα την προετοιμασία του στο Πήλιο με το σημερινό πρόγραμμα να έχει προπόνηση πρωί- απόγευμα. Βέβαια, με 2 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοιού είναι λογικό στις τάξεις του Δικεφάλου να επικρατεί ως ένα βαθμό αγωνία για τα προγραμματισμένα για αύριο, Πέμπτη, τεστ ανίχνευσης Covid 19 στα οποία θα υποβληθεί και πάλι η ομάδα σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά δεν θα προκύψει κάποιο ζήτημα για το φιλικό με τον Ατρόμητο που ήταν προγραμματισμένο για αύριο αλλά τελικά θα διεξαχθεί την Παρασκευή.

Στα της πρωινής προπόνησης πρόβλημα αντιμετωπίσε ο Ροντρίγκο που στο τέλος του προγράμματος ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε προληπτικά.

"Για πρώτη φορά μετά την έναρξη της προετοιμασίας, ο Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του, ξεκίνησαν να δουλεύουν με τους ποδοσφαιριστές τους πάνω στο κομμάτι της τακτικής. Αφού λοιπόν οι ποδοσφαιριστές έτρεξαν, εκτέλεσαν δρομικές ασκήσεις, έκαναν σπριντ και έπαιξαν rondo, χωρίστηκαν σε ομάδες και ακολούθησαν τις οδηγίες των προπονητών μέσα από διάφορα παιχνίδια, που είχαν στόχο και την αμυντική λειτουργία, αλλά και την επιθετική και την ανάπτυξη.

Οι Ίνγκι Ίνγκασον, Δημήτρης Πέλκας και Ντόουγκλας Αουγκούστο έμειναν στο γυμναστήριο και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Απόστολος Διαμαντής προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα. Ο Ροντρίγκο Σοάρες προς το τέλος της προπόνησης ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και αποχώρησε προληπτικά.

Το απόγευμα ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 18:30", αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ