ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Προχωρημένες επαφές με Στοχ

ΠΑΟΚ: Προχωρημένες επαφές με Στοχ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΟΚ επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του για τον Μίροσλαβ Στοχ, όχι όμως, για την ώρα τουλάχιστον, τη συμφωνία με τον Σλοβάκο εξτρέμ της Σλάβια Πράγας.

Οι Σλοβάκοι έκαναν λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ στο πρόσωπο του Μίροσλαβ Στοχ και πλέον είναι δεδομένο πως οι νταμπλούχοι δουλεύουν το comeback του 29χρονου εξτρέμ στην Τούμπα. Ο ποδοσφαιριστής προέρχεται από μια άκρως παραγωγική σεζόν, από τις καλύτερες στην καριέρα του με τη Σλάβια Πράγας.

Με διψήφιο αριθμό γκολ και ασίστ, λίγο πριν κλείσει τα 30 του χρόνια ο Μίροσλαβ Στοχ δείχνει να έχει ξεπεράσει τα προβλήματα του παρελθόντος και να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ θα τον αποκτήσει με μεταγραφή από τη Σλάβια, που τον δεσμεύει με συμβόλαιο μέχρι το 2020 καταβάλλοντας ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ, ενώ το κασέ του ποδοσφαιριστή αγγίζει το ένα εκατομμύριο.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, αν δεν τα έχουν βρει ήδη σε όλα και ότι οι εξελίξεις στην περίπτωση του θα είναι ραγδαίες.

Ήταν άλλωστε γνωστό εδώ και καιρό ότι ο Δικέφαλος ψάχνει έναν ακόμη ποδοσφαιριστή για τα άκρα της επίθεσης του με καλύτερη επαφή με την αντίπαλη εστία από αυτούς που έχει ήδη στη διάθεση του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ