ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Κίτσιου ενόψει Εργοτέλη

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Αύριο (13/11) θα αξιολογηθεί η κατάσταση του Στέλιου Κίτσιου που αποχώρησε με τραυματισμό από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Αύριο (13/11) θα αξιολογηθεί η κατάσταση του Στέλιου Κίτσιου που αποχώρησε με τραυματισμό από τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα για το πρωτάθλημα. Αυτό είναι το μοναδικό πρόβλημα που προέκυψε για την ομάδα της Θεσσαλονίκης που την Τετάρτη (14/11) θα δώσει τον αγώνα Κυπέλλου με τον Εργοτέλη στην Κρήτη, χωρίς τους διεθνείς που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους.

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τη νίκη ώστε να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο "Δικέφαλος" θα αγωνιστεί χωρίς τους Πέλκα, Πασχαλάκη, Καρέλη, Πρίγιοβιτς, Βαρέλα, Ουάρντα, Τόσκα, Σιαμπάνης και Λημνιός.

"Χωρίς τους διεθνείς του, αλλά με την ψυχολογική τόνωση της πρωτιάς στο πρωτάθλημα με τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται γι’ άλλο ένα ματς που θα κλείσει αυτόν τον τρίτο κύκλο της τρέχουσας σεζόν.

Την Τετάρτη (14.11), ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει τον Εργοτέλη στην Κρήτη και θέλει με νίκη ουσιαστικά να σφραγίσει την πρόκριση στην προσπάθειά του να διατηρήσει για τρίτη σερί χρονιά τον τίτλο του Κυπελλούχου.

Μετά από αυτό το ματς, ο ΠΑΟΚ θα έχει το δικαίωμα να ξεκουραστεί ψυχολογικά και σωματικά για μια εβδομάδα πριν μπει στον επόμενο κύκλο αγώνων που θα διαρκέσει ως τα Χριστούγεννα.

Το μοναδικό πρόβλημα που προέκυψε από την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό είναι το χτύπημα στη γάμπα που δέχτηκε ο Στέλιος Κίτσιου . Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής ακολούθησε θεραπεία, όπως και όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στους Αγρινιώτες, και η κατάστασή του θ’ αξιολογηθεί στην προπόνηση της Τρίτης (13.11) που θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας", αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ